Πάολα εναντίον Κουταλίδου!<br/>

28.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, δύο ωραίες κι εντυπωσιακές γυναίκες σε ένα μουσικό σχήμα είναι σαν το σπίρτο με τα άχυρα. Κάνουν μαζί; Δεν κάνουν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, δύο ωραίες κι εντυπωσιακές γυναίκες σε ένα μουσικό σχήμα είναι σαν το σπίρτο με τα άχυρα. Κάνουν μαζί; Δεν κάνουν. Πως, λοιπόν, να συνυπάρξουν και να βγάλουν ολόκληρο χειμώνα η Πάολα και η Ιωάννα Κουταλίδου; Η τελευταία αποχώρησε από τα «Μαμούνια Live» μεσούσης της περιόδου και όπως καταλαβαίνεις, αυτό δεν έγινε «αναίμακτα»! Ανάμεσα τους ξέσπασε μεγάλη κόντρα με τη μία αοιδό να κατηγορεί την άλλη.

Η Κουταλίδου υποστηρίζει πως η Πάολα φταίει που έφυγε από το σχήμα, διατάζοντας - τρόπω τινά - την απόλυσή της. Κι αν απορείς πως μία τραγουδίστρια εισηγείται και πετυχαίνει την απομάκρυνση μίας άλλης, ένα σου λέω: ο άνδρας της είναι μέτοχος στο μαγαζί. Τς, τς. Παντού διαπλοκή! Σύμφωνα με την Κουταλίδου, η συνεργασία τους είχε προβλήματα από την αρχή και για του λόγου το αληθές, ο ήχος στο δικό της μέρος ήταν προβληματικός. Έτσι, η Ιωάννα, αφού δεν έβλεπε φως, αναγκάστηκε να φύγει, προκειμένου να προστατεύσει το «εργαλείο» της. Δηλαδή τη φωνή της, πονηρέ τύπε.

Η Πάολα από την άλλη, υποστηρίζει πως η συνεργασία και η σχέση τους ήταν άψογες και για του λόγου το αληθές, να ρωτήσουμε αυτούς που ξέρουν. Ονόματα και διευθύνσεις δεν έδωσε κι άντε να τους βρω. Διαψεύδει πως έβαλε το χεράκι της στην απομάκρυνσή της και ακόμη απορεί, πως μία απλή και ταπεινή τραγουδίστρια μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.