Ελένη-Ματέο μαζί στην Άνδρο!

18.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Μήπως ψάχνεις ?μάταια- να βρεις στο Μπαλί και σε άλλους εξωτικούς προορισμούς την Ελένη Μενεγάκη;

Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Μήπως ψάχνεις -μάταια- να βρεις στο Μπαλί και σε άλλους εξωτικούς προορισμούς την Ελένη Μενεγάκη; Δε χρειάζεται να πας τόσο μακριά, αφού η Ελενίτσα εθεάθη να παραθερίζει αγκαζέ με το αίσθημα, Ματέο Παντζόπουλο στην Άνδρο!


Το ζευγάρι σου λέει είναι αχώριστο -είτε πρόκειται για ψώνια είτε για διακοπές- παντού μαζί θα τους δεις. Αυτή τη φορά και λόγω δεκαπενταύγουστου, είπαν να θυμηθούν λιγάκι τα παλιά και να παραθερίσουν για λίγες μερούλες στο μέρος που γνωρίστηκαν πριν ένα περίπου χρόνο.


Η Ελενίτσα και ο Ματέο λοιπόν αναχώρησαν από τη Ραφήνα για Άνδρο την περασμένη Πέμπτη -σύμφωνα με το περιοδικό Hello και OK- για να περάσουν λίγες μερούλες χαλαρά και μακριά από τα φώτα και τη βαβούρα.


Χωρίς να θέλει ούτε λεπτό να τραβήξει την προσοχή το ζεύγος, έκανε τις βόλτες του και ο Ματέο δε χάλασε χατίρι στο κοριτσάκι του που ήθελε (είναι γνωστή εξάλλου η αδυναμία της παρουσιάστριας στο καλό φαγητό) να δοκιμάσει τα τοπικά πιάτα, έτσι έφαγαν και ήπιαν και το ευχαριστήθηκαν τα παιδιά με όλη τους την καρδιά.


Ήρεμη και καλοδιάθετη η Μενεγάκη απολαμβάνει τον έρωτα της με το Ματέο αφού τα παιδιά της είναι διακοπές με τον πατέρα τους στην Κέρκυρα και όλα φαίνονται να έχουν πάρει το δρόμο τους.


Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, καμία διάθεση δεν είχαν να κρύψουν ότι είναι μαζί αφού σου λέει τέτοιος έρωτας βγάζει μάτι. Το ζευγάρι δεν αποχωρίστηκε ούτε λεπτό ο ένας τον άλλον ενώ η Ελένη απολαμβάνει χαρούμενη και χαλαρή τις διακοπές και τη σχέση της με το Ματέο, αφού δεν είναι υποχρεωμένη να κρύβεται πλέον.

Ελένη Αναστασάκη