Ο Πλούταρχος θέλει να συνεργαστεί με Ρέμο!

06.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οι φήμες τους θέλουν να βρίσκονται σε κόντρα καθότι του ιδίου στυλ και ρεπερτορίου. Ωστόσο, οι ίδιοι διαψεύδουν τα πάντα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι φήμες τους θέλουν να βρίσκονται σε κόντρα καθότι του ιδίου στυλ και ρεπερτορίου. Ωστόσο, οι ίδιοι διαψεύδουν τα πάντα. Ο λόγος για τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Αντώνη Ρέμο, οι οποίοι αρνούνται τα περί κόντρας, αλλά δεν κάνουν και κάτι για να σταματήσουν. Αν και στο παρελθόν ο Ρέμος είχε εκφράσει την επιθυμία να συνεργαστεί με τον Πλούταρχο. Κάτι το οποίο έκανε πρόσφατα και ο συνάδελφος του, ο οποίος δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πως θα ήθελε το ίδιο.

Και όχι μόνο με τον Ρέμο. Με αρκετούς συνάδελφους του θέλει να συνεργαστεί. Όπως με το Νότη Σφακιανάκη, τον Πασχάλη Τερζή, τον Γιάννη Κότσιρα, αλλά και την Άννα Βίσση, την Δέσποινα Βανδή και την Πέγκυ Ζήνα. Πότε θα γίνει αυτό; Τον Μάιο που ζευγαρώνουν τα γαϊδούρια! Τι να σου πω. Μην περιμένεις να γίνεται αυτό στο άμεσο μέλλον. Τουλάχιστον, υπάρχει η πρόθεση. Κάτι είναι κι αυτό.

Ο Πλούταρχος, όμως, προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις. Ξέρεις σε ποια αοιδό έκανε φωνητικά, στο ξεκίνημα της καριέρας του; Στην Έφη Σαρρή, παρακαλώ. Και μετά σου λένε ότι τώρα τα παιδιά πηγαίνουν στα διάφορα reality παιγνίδια για να μπουν στον χώρο του τραγουδιού. Χειρότερα ήταν παλιά. Προτιμότερο, δηλαδή, το Fame Story με την κάμερα να σε ακολουθεί ακόμη και στην τουαλέτα, παρά φωνητικά στην Σάρρη! Ο Πλούταρχος, πάντως, δεν το βλέπει έτσι. Το αντίθετο, την ευχαριστεί που τον βοήθησε και νιώθει υποχρέωση. Άμα γεννιέσαι καλός!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]