Ένα σαλέ για Ρουβά - Ζήνα!

07.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένας σωστός και καλός σταρ που σέβεται τον εαυτό του, δε δύναται να μην έχει ένα εξοχικό στη Μύκονο για το καλοκαίρι ή ένα σαλέ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένας σωστός και καλός σταρ που σέβεται τον εαυτό του, δε δύναται να μην έχει ένα εξοχικό στη Μύκονο για το καλοκαίρι ή ένα σαλέ στην Αράχοβα για τον χειμώνα. Φέτος, τυχαίνει η Αράχοβα να έχει την τιμητική της και τα σαλέ να «φεύγουν» σαν τα κουλούρια το πρωί στην Ομόνοια. Για τέτοια πέραση μιλάμε.

O Sakis Ρουβάς άνοιξε για φέτος τον «χορό» των αγορών, αποκτώντας το δικό του σαλέ. Η αλήθεια είναι πως το «είδωλο» σκεφτόταν από χρόνια να αγοράσει ένα, καθότι η Αράχοβα ως προορισμός του αρέσει τα μάλα. Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν είχε βρει το κατάλληλο. Ώσπου, ο καλός του φίλος, Κώστας Καίσαρης (διαθέτει στην περιοχή δικό του σαλέ) βρήκε ένα, που ξετρέλανε Sakis και Κάτια Ζυγούλη μαζί.

Η Πέγκυ Ζήνα είναι η επόμενη που προχώρησε σε ανάλογη αγορά. Και μάλιστα η αοιδός έβαλε ολίγον τι βαθιά το χέρι της στην τσέπη. Πάνω από 400 χιλιάδες ευρώ έδωσε, αλλά σου λέει, χαλάλι τα λεφτά. Το σαλέ είναι μούρλια, δίπατο, με τα τζάκια του και όλα τα κομφόρ. Η Πεγκυ μετά του αγαπημένου της, Γιώργου Λύρα πηγαίνουν συχνά στην Αράχοβα προκειμένου να τελειώσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]