Σεχραζάτ-Ονούρ: έρχεται το αντίπαλο ζευγάρι

18.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Το σίριαλ που καθήλωσε όλη την οικογένεια τη σεζόν που μας πέρασε μπροστά στην τηλεόραση όπως είναι άλλωστε γνωστό δεν ήταν άλλο από το τούρκικο «Χίλιες και μία νύχτες», γεγονός που δεν άφησε φυσικά ασυγκίνητους τους υπεύθυνους των τηλεοπτικών προγραμμάτων, αφού είδαν τα μηχανάκια της AGB να τρελαίνονται.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Το σίριαλ που καθήλωσε όλη την οικογένεια τη σεζόν που μας πέρασε μπροστά στην τηλεόραση όπως είναι άλλωστε γνωστό δεν ήταν άλλο από το τούρκικο "Χίλιες και μία νύχτες", γεγονός που δεν άφησε φυσικά ασυγκίνητους τους υπεύθυνους των τηλεοπτικών προγραμμάτων, αφού είδαν τα μηχανάκια της AGB να τρελαίνονται.


Έτσι λοιπόν, αποφάσισαν να... το ρίξουν για τα καλά στο τούρκικο αφού από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα δούμε στους δέκτες μας -και συγκεκριμένα στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV αρχικά και μετά στον ANT1- το πολυαναμενόμενο σίριαλ "Gumus" που έχει κάνει πραγματικά θραύση στην Τουρκία.


Τη Σεχραζάτ και τον Ονούρ του "Χίλιες και μία νύχτες" πολλοί λάτρεψαν, το θέμα όμως είναι τι γίνεται τώρα που talk of the town αναμένεται να γίνει το ζευγάρι της νέας σειράς που θα ενσαρκώσουν ο (όπως επιτυχώς τον έχουν αποκαλέσει ) "Τούρκος Μπραντ Πιτ", Κιβάνκ Τατιτούγκ και η κούκλα Σονγκούλ Οντέν;


Η Νουρ (Σονγκούλ Οντέν) που είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς, όχι μόνο είναι πολύ όμορφη (σαν την τηλεοπτική Σεχραζάτ) αλλά έχει στο βιογραφικό της πολλές σημαντικές συνεργασίας τόσο στο χώρο της τηλεόρασης όσο και στο χώρο της μόδας αφού ήταν λέει μοντέλο των Ralph Lauren και Tommy Hilfiger και αναμένεται να κάψει καρδιές και στην Ελλάδα!


Όπως είναι λογικό δε μπορώ παρά να σκεφτώ ότι και ο φετινός τηλεοπτικός χειμώνας θα είναι πολύ ...καυτός αφού οι "αντίπαλοι" θα παλέψουν στήθος με στήθος για μια θέση στην καρδιά μας! Αναμένουμε λοιπόν...

Ελένη Αναστασάκη