Μπρίτνεϊ Σπιαρς: Το παράκανα λίγο!

11.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το τελευταίο μεγάλο και αγαπημένο θέμα των τελευταίων ημερών στο Χόλιγουντ - και όχι μόνο - ήταν το στρινγκ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το τελευταίο μεγάλο και αγαπημένο θέμα των τελευταίων ημερών στο Χόλιγουντ - και όχι μόνο - ήταν το στρινγκ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία πάνω στη φούρλα της να βγει το βράδυ, το ξέχασε στο σπίτι. Ή και κάπου αλλού, δεν το γνωρίζουμε αυτό. Πάντως, όπου και να το έβγαλε, ξέχασε να το ξαναβάλει. Οι φωτογραφίες της μάνας Σπίαρς να έχει σε κοινή θέα το σημείο, απ’ όπου τρεις μήνες πριν έφερε το δεύτερο παιδί της στον κόσμο, περισσότερο σόκαραν τον κόσμο, παρά τον ενθουσίασαν.

Και μέσα σε όλη αυτή την κατακραυγή, ειδικά οι φαν της απειλούν πως θα την ξεγράψουν, αν συνεχίσει με τους ίδιους έξαλλους ρυθμούς, βγήκε η αοιδός να μαζέψει τα αμάζευτα. Με μήνυμα στην επίσημη ιστοσελίδα της, προσπαθεί να κάνει πλάκα με τις φωτογραφίες, θεωρώντας πως έτσι θα σπάσει τον πάγο. Τι να σου πω. Βλέπεις τις ηλιόλουστες μέρες που κάνει; Γελάει ακόμη η πλάση από το χιούμορ της Σπίαρς. «Ευχαριστώ την Victoria Secret για τη νέα της γραμμή» είπε, θέλοντας να πείσει τον κόσμο πως φορούσε εσώρουχο, αλλά δεν φαινόταν. Κακώς. Έπρεπε να ευχαριστήσει και το... AZAX, που το έκανε αόρατο!

Κατά τα άλλα, η «πριγκίπισσα της Ποπ» παραδέχεται πως το παρατράβηξε κι έκανε υπερβολές μετά τον χωρισμό της. Ωστόσο, το αποδίδει στο γεγονός ότι δύο χρόνια που ήταν παντρεμένη, δεν έβγαινε καθόλου, ενώ είχε χαθεί με τους φίλους της. Γι’ αυτό και τώρα προσπαθεί να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος. Άσε, που είχε γενέθλια και τα γιόρτασε λίγο παραπάνω έξαλλα. Πάντως, από τη νέα χρονιά υποσχέθηκε πως θα αφοσιωθεί μόνο στα παιδιά και τη δουλειά της. Ίδωμεν.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]