Τους έπιασαν στα πράσα...

08.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καιρό είχαμε να ακούσουμε για μία νέα κατάκτηση του Σέρρου Μύρτα και δε σου κρύβω ότι είχα αρχίσει να ανησυχώ. Ολόκληρο καλοκαίρι και ούτε φωνή και ακρόαση από τον «μοντελοπνίχτη»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καιρό είχαμε να ακούσουμε για μία νέα κατάκτηση του Σέρρου Μύρτα και δε σου κρύβω ότι είχα αρχίσει να ανησυχώ. Ολόκληρο καλοκαίρι και ούτε φωνή και ακρόαση από τον «μοντελοπνίχτη» (δανείζομαι τον χαρακτηρισμό από κάποιον άλλον κύριο, αλλά πώς να το κάνουμε ο Μύρτας άνετα θα μπορούσε να ήταν ο διάδοχος), ούτε μία φωτό από βραδινή έξοδο έχοντας ένα μοντέλο στο πλευρό του.

Πες μου, δεν ταράχτηκες κι εσύ; Αλλά, τελικά στην περίπτωση του νεαρού επιχειρηματία ισχύει το... «Ο Σέρρος για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τα μοντέλα του τραβά». Αυτή τη φορά, η νέα συνοδός τους (αν θα είναι και κατάκτηση, θα δείξει) είναι η Βάλια Κακούτη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο τους βγαίνουν τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αλλά αυτό δεν εμποδίζει το πάθος να ξεχειλίζει από παντού. Και τα μέλια να κολλάνε τους πάντες.

Για του λόγου το αληθές, πριν λίγες μέρες Μύρτας και Κακούτη είχαν βγει στο Romeo και με το πέρασμα της ώρας κι ενώ είχαν χαλαρώσει από το πρόγραμμα (και το ποτάκι) άρχισαν τα φιλιά και τις αγκαλιές. Βέβαια, δεν ήξεραν ότι κάπου εκεί παραμόνευε ο φακός (ε, είχαν πιάσει κι ένα πιο απόμερο μέρος στο μαγαζί), απαθανατίζοντας τις γεμάτο πάθος στιγμές τους, που διέψευδαν πανηγυρικά τους ισχυρισμούς τους ότι είναι μόνο φίλοι. Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν και Μύρτας με Κακούτη απλά αποφεύγουν να μιλήσουν για το θέμα.