Έγκυος η Αννίτα Πάνια;

09.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν και δεν είμαι από τους ανθρώπους που μόλις δουν λίγη κοιλίτσα και κανά ψωμάκι παραπάνω σε μία γυναίκα, λένε πως είναι έγκυος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν και δεν είμαι από τους ανθρώπους που μόλις δουν λίγη κοιλίτσα και κανά ψωμάκι παραπάνω σε μία γυναίκα, λένε πως είναι έγκυος, η περίπτωση της Αννίτας Πάνια με έχει προβληματίσει. Καλά, μη φανταστείς ότι κοιμάμαι και ξυπνάω με τον καημό αν είναι γκαστρωμένη η Πάνια. Απλά, το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μία αλλαγή στο σώμα της, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι είναι έγκυος!

Ότι έχει κάνει κοιλίτσα και γενικά είναι ολίγον τι φουσκωμένη, δεν το συζητώ. Απλά, δεν ξέρουμε αν αυτό οφείλεται στον... πελαργό, που μάλλον επισκέφθηκε το ζευγάρι Πάνια - Νίκο Καρβέλα ή στην αδυναμία της παρουσιάστριας στα γλυκά. Και να θέλεις να την προσέξεις λίγο περισσότερο, δεν μπορείς αφού στην εκπομπή φοράει πάντα μαύρα ρούχα, ενώ τελευταία φροντίζει να είναι φαρδιές μπλούζες, σακάκια και φούστες. Άντε, δηλαδή, να βγάλεις άκρη.

Πάντως, οι φήμες επιμένουν και λένε πως η Αννίτα είναι τριών μηνών έγκυος, αλλά δεν το έχει ανακοινώσει, διότι είναι από τους ανθρώπους που δεν τους παίρνεις κουβέντα για τα προσωπικά τους. Εννοείται πως το ίδιο ισχύει και με τον αγαπημένο της, ο οποίος πηγαίνει πάντα να την πάρει από το στούντιο όταν έχει εκπομπές. Τώρα τελευταία λένε ότι ο Καρβέλας κάθεται στα καμαρίνια και την περιμένει. Ο, τι κι αν ισχύει, θα φανεί. Τέτοια πράγματα δεν μένουν κρυφά.