Προσπαθεί να τα μπαλώσει η Τζολί!

09.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Συμβαίνει αυτό και στις καλύτερες οικογένειες. Άλλα να λες, άλλα να σκέφτεσαι, άλλα να εννοείς κι άλλα να καταλαβαίνει ο κόσμος.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Συμβαίνει αυτό και στις καλύτερες οικογένειες. Άλλα να λες, άλλα να σκέφτεσαι, άλλα να εννοείς κι άλλα να καταλαβαίνει ο κόσμος. Και μετά να βγαίνεις να εξηγήσεις τα ανεξήγητα και να μαζέψεις τα αμάζευτα. Αυτό συνέβη και με την Αντζελίνα Τζολί, η οποία σε συνέντευξη της σε γαλλικό περιοδικό δήλωσε τη συμπαράσταση της στην Μαντόνα που υιοθέτησε ένα παιδάκι από το Μαλάουι κι όλοι έπεσαν πάνω της, αλλά εξέφρασε συγχρόνως την αντίθεση της που η ντίβα δεν σεβάστηκε τους νόμους της συγκεκριμένης χώρας.

Με λίγα λόγια, η Αντζελίνα «έσφαξε» με το βαμβάκι την προσωπική φίλη του Μπραντ Πιτ, λέγοντας πως η Μαντόνα έπρεπε να σεβαστεί το γεγονός ότι στο Μαλάουι οι υιοθεσίες είναι παράνομες κι ότι η ίδια όταν υιοθέτησε τα δύο παιδιά της το έκανε με κάθε νομιμότητα. Μια τέτοια δήλωση, ειδικά από την Τζολί δε δύνατο να περάσει στο ντούκου και να μείνει ασχολίαστη. Το καλύτερο θέμα συζήτησης έγινε και μέσα στο ντόρο αυτό, η Αντζελίνα βγήκε να μαζέψει την κατάσταση.

Μην ξεχνάς ότι η Μαντόνα και ο Γκάι Ρίτσι είναι προσωπικοί φίλοι του Μπραντ και δεν είναι τώρα η Άντζυ να έχει γκρίνιες με τον αγαπημένο της. Έτσι, δήλωσε πως στηρίζει απόλυτα την Μαντόνα - ζήτησε να κάνουμε το ίδιο κι εμείς - και πως σε καμία περίπτωση δεν την κατηγορεί για τον τρόπο που υιοθέτησε τον Ντέιβιντ. Αντίθετα, την επικροτεί για την κίνηση της αυτή, θεωρώντας ότι είναι μία άξια μάνα. Τώρα τι λέει για όλα αυτά η Μαντόνα, θα σε γελάσω.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]