Η Γωγώ δηλώνει μόνη!

11.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οι φήμες τη θέλουν να έχει δεσμό με τον Τραϊανό Δέλλα και μαζί να ζουν έναν έρωτα δυνατό, έρωτα τρελό. Η ίδια, ωστόσο, αρνείται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι φήμες τη θέλουν να έχει δεσμό με τον Τραϊανό Δέλλα και μαζί να ζουν έναν έρωτα δυνατό, έρωτα τρελό. Η ίδια, ωστόσο, αρνείται τα όσα λέγονται κι ακούγονται δηλώνοντας μόνη κι έρμη. Ο λόγος για την Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία από τότε που χώρισε με τον Κώστα Σόμμερ (κι έχει περάσει αρκετός καιρός) επιμένει και λέει πως δεν έχει βρει αντικαταστάτη, προτιμώντας τη μοναξιά.

Τι κι αν πολλές φορές την έχουμε δει να διασκεδάζει στο πλευρό του Δέλλα; Τι κι αν ήταν μία εκ των επίτιμων προσκεκλημένων στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι του ποδοσφαιριστή; Τι κι αν πήγε μέχρι και στο γήπεδο για να τον δει από κοντά; Η Γωγώ δηλώνει απλά και μόνο φίλη του. Κρίμα που δεν είναι ο Πινόκιο, να βλέπαμε αν μας έλεγε αλήθεια! Όσον αφορά τον γάμο; Ακόμη δε νιώθει έτοιμη.

Αν και δεν αποκλείει να παντρευτεί ακόμη και μέσα στο 2007, αν βρει τον κατάλληλο άνδρα. Με το που τον γνωρίζει δηλαδή, αφήνει να περάσει ένας μήνας, άντε δύο το πολύ και μετά τον πάει κατευθείαν στην εκκλησία. Εξάλλου, η Γωγώ θέλει κάποια στιγμή να γίνει μάνα και άμα γνωρίσει τον κατάλληλο, δεν θα είχε πρόβλημα να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία της.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]