"Οι βασίλισσες του κιτς"!

11.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι» δε λέμε; Ε, αυτό δεν θα μπορούσε να μην ισχύσει και στην περίπτωση της Παρίς Χίλτον
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι» δε λέμε; Ε, αυτό δεν θα μπορούσε να μην ισχύσει και στην περίπτωση της Παρίς Χίλτον και της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, οι οποίες είναι δύο τάλε κουάλε κολλητές φίλες. Ίδια συμπεριφορά, ίδια μυαλά, ίδιο ντύσιμο. Ή και γδύσιμο, αφού τελευταία οι δύο κοπέλες έχουν μία... αφαιρετική ενδυματολογική άποψη. Όσα πιο λίγα φοράνε, τόσο καλύτερα.

Ωστόσο, το στιλιστικό τους γούστο δε συγκινεί κανέναν και πολύ περισσότερο τον Μπλάκγουελ, τον διάσημο ενδυματολόγο του Χόλιγουντ, ο οποίος κάθε χρόνο δημοσιεύει τη λίστα του με τις πιο κακοντυμένες σταρ. Και μάντεψε. Την πρώτη θέση μοιράζονται οι δύο φιλενάδες. Ή αλλιώς οι δύο «ξεφωνημένες» του Χόλιγουντ, όπως τις αποκαλεί ο Μπλακγουελ, οι οποίες εκτός από τα χάλια ρούχα που φοράνε, τελευταία βγαίνουν από το σπίτι τους ξεχνώντας να φορέσουν εσώρουχο.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, η οποία αν και μπήκε κι επίσημα στο Παλάτι ως σύζυγος του Κάρολου, δεν έμαθε να ντύνεται. Εξάλλου, ένας τίτλος δεν σε αλλάζει. Στην τρίτη θέση είναι η Λίντσεϊ Λόχαν για την οποία λέει ο Μπλάκγουελ πως από «αξιολάτρευτη κατάντησε μία άθλια». Τη λίστα συμπληρώνουν οι Κριστίνα Αγκιλέρα, Πόλα Αμπντούλ, Μαράια Κάρεϊ, Σάρον Στόουν, Τόρι Σπέλινγκ, Σάντρα Ο και Μέριλ Στριπ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]