Βραδιά πολλών... αισθήσεων!

11.01.2007
Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε την Τρίτη στο Ξενοδοχείο Hilton από την υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη Πετραλιά
Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε την Τρίτη στο Ξενοδοχείο Hilton από την υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη Πετραλιά και την Ashley & Holmes Athens/Karamella η καμπάνια επικοινωνίας του ΕΟΤ στο εξωτερικό για το 2007. Στην εκδήλωση, βρέθηκαν πολλοί υπουργοί και υφυπουργοί, αλλά κι εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης, στην πλειοψηφία τους σημαντικές κοσμικές παρουσίες του τόπου.

Εκεί, λοιπόν, ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος μετά της συζύγου του, Τζένης Μπαλατσινού, ο Αντώνης Λυμπέρης, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, που προτίμησε ένα πιο casual ντύσιμο, ο Αιμίλιος Λιάτσος, ο Δημήτρης Ρίζος, η Άννα Παναγιωταρέα, ο Μανόλης Αναγνωστάκης, αλλά και σύσσωμος σχεδόν ο ΑΝΤ1. Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Καπελετζή, σύζυγος του Μάκη Σεριάτου (πρόεδρος του Ομίλου Ashley Worldgroup Southeastern Europe) και ο Νίκος Ευαγγελάτος, κουμπάρος του ζευγαριού, κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με τον αντιπρόεδρο του ΑΝΤ1 Θοδωρή Κυριακού και τους υπόλοιπους ανθρώπους του σταθμού.

Σε ένα άλλο τραπέζι κάθισαν οι πολιτικοί, όπως ο Χρήστος Παπουτσής, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος και η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, η οποία είχε εγκάρδιες συζητήσεις με όλους τους δημοσιογράφους. Γενικά, το κλίμα στην εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, ενώ όταν ολοκληρώθηκαν οι ομιλίες του κ. Μάκη Σεριάτου και της προέδρου της εταιρείας Karamella κ. Αγάπης Βαρδινογιάννη, οι περισσότεροι προσκεκλημένοι σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και σχημάτισαν πηγαδάκια με τους υπόλοιπους.

Την εκδήλωση επιμελήθηκαν οι εταιρείες Le Spot Production και Politics και την παρουσίασή της η ηθοποιός Θάλεια Προκοπείου.