Οι Μπέκαμ μετακομίζουν στο Λος Άντζελες

12.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Αντίο Ευρώπη, γεια σου Αμερική». Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αφήνουν οριστικά την γηραιά ήπειρο και μετακομίζουν στις ΗΠΑ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αντίο Ευρώπη, γεια σου Αμερική». Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αφήνουν οριστικά την γηραιά ήπειρο και μετακομίζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες. Κι όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται, στην «Πόλη των Αγγέλων» ο Ντέιβιντ θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική καριέρα του! Ο Μπέκαμ συμφώνησε με την ομάδα «Galaxy" να φορέσει τη φανέλα έναντι πολλών μα πάρα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η απόφαση να αλλάξουν ήπειρο και κλίμα, διόλου προβλημάτισε και δυσκόλεψε το ζεύγος, αφού κάποια στιγμή ήθελαν να μετακομίσουν στο Λος Άντζελες. Βλέπεις, είναι η αγαπημένη πόλη και των δύο, μα πολύ περισσότερο της Βικτόρια, η οποία πλέον θα ζει και θα αναπνέει στην καρδιά της show biz. Αυτό, άλλωστε, ήταν και το μεγάλο της όνειρο.

Οι Μπέκαμ θα μετακομίσουν το καλοκαίρι, ενώ η Posh θα πάει νωρίτερα, προκειμένου να βρει το ιδανικό «Μπέκιγχαμ» που θα φιλοξενήσει την οικογένεια τους. Στο Λος Άντζελες, θα μετακομίσουν και οι γονείς της Βικτόρια, προκειμένου να κάνουν baby sitting στα τρία παιδιά, τον Μπρουκλιν, τον Ρομέο και τον Κρουζ. Βλέπεις, οι γονείς θα λείπουν πολλές ώρες και κάποιος πρέπει να μείνει μαζί τους. Πάντως, για το ζευγάρι δεν θα είναι δύσκολη η προσαρμογή, αφού στο Λος Άντζελες είναι οι κολλητοί φίλοι τους, Τομ Κρουζ και Κέιτι Χολμς, οι οποίοι σαν έμαθαν τα νέα της μετακόμισης τρελάθηκαν από χαρά!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]