Η Τζούλια Αλεξανδράτου θα βγάλει cd!

16.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στην αρχή επέμενε πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, αφού δεν είναι αυτό που την ενδιαφέρει να κάνει.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην αρχή επέμενε πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, αφού δεν είναι αυτό που την ενδιαφέρει να κάνει. Ωστόσο, οι προσπάθειες της για τηλεοπτική καριέρα - που είναι και ο μεγάλος της καημός - έπεσαν στο απόλυτο κενό, γι’ αυτό και αποφάσισε να αναθεωρήσει. Ο λόγος για την Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία ετοιμάζεται να βγάλει το πρώτο της cd.

Μωρέ καλά λέει ο σοφός λαός «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες». Αν στην αναθεώρηση των απόψεων της έπαιξε ρόλο ο καινούργιος φίλος της, Ηλίας Ψινάκης, δεν το γνωρίζω. Αλλά τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Η Αλεξανδράτου έχει πάρει ζεστά το θέμα με τη νέα της καριέρα και θέλει να πετύχει οπωσδήποτε, διότι όπως καταλαβαίνεις, αυτή είναι μία από τις τελευταίες της προσπάθειες να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη show biz. Αν και υπάρχει και η υποκριτική, που μεταξύ μας, παρακαλώ να μην την ανακαλύψει!

Μέχρι, όμως, να βγει η πρώτη της δισκογραφική δουλειά, η Τζούλια συνεχίζει ακάθεκτη τις βραδινές εξόδους της, ενώ κάνει και κάποιες φωτογραφήσεις, για να μην ξεχνάει την παλιά της τέχνη, αυτή του μοντέλου. Εξάλλου, ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Κι όπως επίσης ξαναλέει ο σοφός λαός: «μάθε τέχνη κι άστηνε κι άμα πεινάσεις, πιάστηνε»!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]