«Πόσα θες να με τρελάνεις βρε φαρσέρ»!

25.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Πόσα θες να με τρελάνεις, πες μου πόσα βρε φαρσέρ». Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Πόσα θες να με τρελάνεις, πες μου πόσα βρε φαρσέρ». Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, του οποίου δεν έφθαναν όλα τα άλλα, έχει κάποιον κάθε λίγο και λιγάκι να παίρνει τηλέφωνο για βόμβα. Μέσα σε δύο μήνες, η εκπομπή «Πολύ την Κυριακή» έχει δεχθεί δύο τηλεφωνήματα για βόμβα, που στη συνέχεια αποδείχθηκαν φάρσα.

Κι όπως καταλαβαίνεις, αυτό έχει κάνει κρόσσια τα ήδη τεντωμένα νεύρα του Γρηγόρη, ο οποίος και να βγει τώρα να κλάψει ότι του κάνουν πόλεμο, δεν θα τον κατηγορήσει κανείς. Την προηγούμενη Κυριακή, πριν ξεκινήσει η εκπομπή, στο κανάλι δέχθηκαν και πάλι τηλεφώνημα για βόμβα στο στούντιο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν με μία ώρα καθυστέρηση.

Ο Αρναούτογλου, συνηθισμένος πια, δεν φοβήθηκε, αλλά μία αναστάτωση μέχρι να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος, την είχαν. Πάντως, την Κυριακή ο παρουσιαστής εκνευρίστηκε τα μάλα κι αν τον έπιανες από τη μύτη, θα έκανε μπαμ. Γι’ αυτό και είχε έναν μικρό εκνευρισμό καθόλη τη διάρκεια της εκπομπής. Μην τον λες, δηλαδή, παράξενο που τα χώνει στους συνεργάτες του και θέλει να έχει λόγο για όλα. Α πα πα πα, δεν κάνει τέτοια πράγματα.