"Οι εξωγήινοι γουστάρουν τις Ελληνίδες"!

26.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι Ουκρανές, τι Ρωσίδες και Τσέχες μου λες εσύ. Μία δε φτουράνε μπροστά στις Ελληνίδες γυναίκες, των οποίων η χάρη και το σουξέ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι Ουκρανές, τι Ρωσίδες και Τσέχες μου λες εσύ. Μία δε φτουράνε μπροστά στις Ελληνίδες γυναίκες, των οποίων η χάρη και το σουξέ έχουν ξεπεράσει τα στενά όρια της γης κι έχουν φθάσει και στους υπόλοιπους πλανήτες! Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, αυτό δεν το γνώριζα, αλλά ας είναι καλά η Άννα Δρούζα και η εκπομπή της «Η ζωή είναι παιγνίδι», που μας πληροφόρησε σχετικά.

Η Δρουζα, είχε ως θέμα στην εκπομπή της για τους εξωγήινους, αλλά καμία σχέση με τις συνηθισμένες μαρτυρίες που ακούμε στον Χαρδαβέλλα. Εδώ είχαμε τρομερές αποκαλύψεις, όπως ότι οι εξωγήινοι γουστάρουν τις Ελληνίδες, ενώ πολλές από αυτές τις απαγάγουν για να φέρουν στον κόσμο τους διαδόχους τους. Άλλη μία επιτυχία για τις Ελληνίδες, οι οποίες μετράνε και ως γκόμενες αλλά και όλοι τις θέλουν για μάνες των παιδιών τους. Κι ας μιλάμε στην προκειμένη περίπτωση για... εξωγηινάκια.

Γνώστες τους θέματος - όπως ένας νεαρός προσκεκλημένος, που η εμφάνισή του μου έκανε σε διασταύρωση Ελληνίδας με εξωγήινο - μας εξήγησαν πως γίνεται η...σύλληψη. Εξωγήινοι απαγάγουν μία γυναίκα που πιστεύουν ότι κάνει για την περίπτωση, την παίρνουν στον πλανήτη τους, την υπνωτίζουν και μετά έρχονται σε επαφή μαζί της με τον παραδοσιακό τρόπο. Όταν αυτή μένει έγκυος, περιμένουν να φουσκώσει λίγο η κοιλιά της και με τα σύγχρονα μέσα που διαθέτουν, βλέπουν αν το έμβρυο είναι εξωγήινος. Αν το παιδί μοιάζει από το σόι του πατέρα το κρατάνε, αν όχι το στέλνουν πακέτο στη γη με τη μητέρα του. Ορίστε, κι αναρωτιόμουν τόσο καιρό γιατί υπάρχουν τόσα UFO μαζεμένα. Δεν πέτυχε η διασταύρωση!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]