Δεν προφταίνουμε τα αμόρε του Μπουγιούρη

23.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Αυτή δεν είναι καρδιά που διαθέτει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αλλά αγκινάρα. Ο γνωστός ζεν πρεμιέ ηθοποιός έχει οργώσει τα ελληνικά νησιά φέτος το καλοκαίρι και σε πληροφορώ ότι σε κάθε νησί συνοδεύεται και από διαφορετική παρτενέρ.
Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Αυτή δεν είναι καρδιά αυτή που διαθέτει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αλλά αγκινάρα. Ο γνωστός ζεν πρεμιέ ηθοποιός έχει οργώσει τα ελληνικά νησιά φέτος το καλοκαίρι και σε πληροφορώ ότι σε κάθε νησί συνοδεύεται και από διαφορετική παρτενέρ.

Την αλήθεια να την πω, όλες αιθέριες υπάρξεις είναι και πολύ δείχνουν να διασκεδάζουν στο πλευρό του ταλαντούχου γόη που στο τσεπάκι έχει τον ρόλο του Καζανόβα.

Αν θυμάσαι αγαπημένη Δήμητρα, στην αρχή των διακοπών ακόμα αναρωτιόμασταν αν ο Παναγιώτης είναι ζευγάρι με την Αθηνά Οικονομάκου- την Ξένια από τη "Ζωή της Άλλης"- αλλά εκείνος έσκασε μύτη στο νησί των Ανέμων, την κοσμοπολίτικη Μύκονο με ψηλόλιγνη καστανή συνοδό, διαιτολόγιο στο επάγγελμα.

Αυτά βέβαια ανήκουν στο παρελθόν αφού ο πρώηνπρωταγωνιστής από τα "Μυστικά της Εδέμ" εθεάθη μέσα στο Σ/Κ να διασκεδάζει με νέα σύντροφο αυτή τη φορά στις Σπέτσες. Θαμώνες του κλαμπ στο οποίο διασκέδασε ο Μπουγιούρης τόνισαν πως εκείνος και η συνοδός του έμοιαζαν να έχουν κάτι παραπάνω από μια αγνή φιλία!

Φυσικά, το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμα και μέχρι να ξεχειμωνιάσουμε ο Παναγιώτης αναμένεται ν' αλλάξει ακόμα πολλά πουκάμισα και αμόρε!

Όσο για την πρώην του Αθηνά Οικονομάκου,εκείνη πρόσφατα δήλωσε πως είναι μια χαρά στα συναισθηματικά της αλλά δεν θέλησε ν' αποκαλύψει με ποιόν! Τώρα, αν υπολόγιζε στον δεσμό με τον Μπουγιούρη, μάλλον θα μείνει με την καούκα της Ξένιας στο χέρι!

H Kατίνα σου (Κ.Π)