Ράπτη- Μαρακάκης ινκόγκνιτο στη Μύκονο!

24.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Πολλά τα σενάρια που έχουν ακουστεί για τη σχέση της Έλενα Ράπτη με το αμόρε της Γιάννη Μαρακάκη (που είναι on off για τέσσερα περίπου χρόνια). Από πού να το πιάσω και που να το αφήσω;

Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Πολλά τα σενάρια που έχουν ακουστεί για τη σχέση της Έλενα Ράπτη με το αμόρε της Γιάννη Μαρακάκη (που είναι on off για τέσσερα περίπου χρόνια). Από πού να το πιάσω και που να το αφήσω;


Αξέχαστο μου έχει μείνει το σκηνικό του γάμου των Σκορδαλιά (Φαίη Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα) όπου το ζεύγος όχι μόνο έφτασε χωριστά αλλά ο Μαρακάκης που έφτασε πρώτος όταν ρωτήθηκε που είναι το Ελενάκι εκείνος είπε ότι δε θα μπορέσει να παρευρεθεί. Λίγα λεπτά μετά όμως η Έλενα "έσκασε μύτη" μια κούκλα αγκαζέ με την κολλητή της!

Τώρα όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και το ζευγάρι είναι ξανά μαζί όπως όλα δείχνουν και μάλιστα πιο ερωτευμένο από ποτέ!

Μετά τις βουτίτσες στην Κέρκυρα (γιατί μόνο βουτίτσες έκαναν αφού δεν ξεμύτισαν από το ξενοδοχείου τους) και τις undercover εμφανίσεις σειρά έχει τώρα το νησί των Ανέμων για να χαρούν τον έρωτα τους.


Σου λέει το ζεύγος κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να δουλέψει το θέμα -αυτή τη φορά- αλλά το κυριότερο (που με στεναχώρησε λιγάκι δε σου κρύβω) για να μη βγει προς τα έξω αυτή η σχέση. Δηλαδή το μάτι τους έφαγε;


Το ζεύγος λοιπόν "φώλιασε" στην κοσμοπολίτικη Μύκονο -που σημειωτέον κάθε χρόνο ειδικά τέτοια εποχή βουλιάζει από celebrities και παπαράτσι- αποφεύγοντας με κάθε τρόπο τα κοσμοπολίτικα και πολυσύχναστα στέκια.


Θα μου πεις, πώς είναι δυνατόν ένα τέτοιο ζευγάρι- η μεν Έλενα hot βουλευτίνα και ο δε Γιάννης σούπερ γοητευτικός δικηγόρος- να περάσει απαρατήρητο; Κι όμως Δημητρούλα μου, όλα γίνονται, θέληση να υπάρχει!

Ελένη Αναστασάκη