Επέστρεψε η "νεράιδα" Ρούλα!

30.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τη σκούφια αλλιώς». Έτσι, και η Ρούλα Κορομηλά, η οποία για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τα θαύματα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τη σκούφια αλλιώς». Έτσι, και η Ρούλα Κορομηλά, η οποία για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τα θαύματα και τις ευχές τραβά. Η «νεράιδα» της ελληνικής τηλεόρασης, μετά το κόψιμο των «3 Ευχών» επιστρέφει στις οθόνες μας με ένα ντοκιμαντέρ, αλλά μην τρελαίνεσαι, δε θα την δεις σε ρόλο... Στέλιου Κούλογλου! Εξάλλου, έχει χρόνια μπροστά της.

Το «ντοκιμαντέρ» της «νεράιδας» Ρούλας είναι θεάρεστο, φιλανθρωπικό, με κοινωνικές ευαισθησίες, πάντα κοντά στον άνθρωπο, πραγματοποιώντας τα πιο τρελά του όνειρα κι επιθυμίες. Σα να σου περιγράφω τις «3 Ευχές», ε; Μπα, σε αυτή την εκπομπή λείπει το show - είπαμε είναι ντοκιμαντέρ - , η χρυσόσκονη και το γενικότερο λαμπερό περιτύλιγμα.

Δεν απουσιάζει, όμως, η συγκίνηση της παρουσιάστριας - νεράιδας, η οποία μπροστά στον ανθρώπινο πόνο λυγάει. Όπως λυγάει όταν βλέπει τους ανθρώπους χαρούμενους από το δικό της μαγικό ραβδί! Μπούχου, μπούχου. Εγώ, ένα δεν μπορώ να καταλάβω. Τι τους έκανε εκεί στον Alpha να πιστεύουν ότι το «νέο - μία από τα ίδια» εγχείρημα, αυτή τη φορά θα πετύχει. Γιατί δε νομίζω να έχει τόσο ενδιαφέρον πια η επιθυμία μίας κυρίας να γίνει παρουσιάστρια δελτίου. Εκτός κι αν της δώσουν τη θέση του Νίκου Χατζηνικολάου, οπότε πάω πάσο!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]