Ξεκίνησε το American Dream για τον Μπέκαμ!

29.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ακόμη, δεν έχει μετακομίσει στην Αμερική κι έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά. Κι όταν λέω «δουλειά», δεν εννοώ το ποδόσφαιρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ακόμη, δεν έχει μετακομίσει στην Αμερική κι έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά. Κι όταν λέω «δουλειά», δεν εννοώ το ποδόσφαιρο (αστεία πράγματα), αλλά διαφημίσεις και φωτογραφίσεις. Ο λόγος - για ποιον άλλον; - τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος φαίνεται πως μετακομίζει στο Λος Άντζελες, όχι μόνο για να παίξει μπάλα και να δώσει λίγη αίγλη με το ταλέντο του στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, αλλά και να κάνει πραγματικότητα το δικό του... αμερικανικό όνειρο!

Και της συζύγου του βεβαίως, μην ξεχνιόμαστε, την οποία προς το παρόν η αμερικανική βιομηχανία σνομπάρει προκλητικά. Αλλά, λίγη σημασία έχει αυτό για την Βικτόρια. Ας γίνεται διάσημος ο Ντέιβιντ κι αυτή να παίρνει λίγη από τη λάμψη του, κατά το... μαζί με το βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα! Ο Μπέκαμ, λοιπόν, φωτογραφήθηκε για τη νέα καμπάνια της Walt Disney, ως ο πρίγκιπας στην «Ωραία Κοιμωμένη». Ο διάσημος ποδοσφαιριστής είναι καβάλα πάνω σε άσπρο άλογο, στο ένα χέρι κρατά το ξίφος και στο άλλο την ασπίδα, ενώ περνάει μέσα από μία φλεγόμενη λίμνη. Ουάου.

Τη φωτογράφηση έκανε η διάσημη Ανι Λέιμποβιτς και η καμπάνια θα δημοσιευθεί σε μεγάλα περιοδικά της Αμερικής τον Μάρτιο, όπως τα Vanity Fair, GQ, Vogue και The New Yorker. Στην καμπάνια συμμετέχουν, επίσης, η Σκάρλετ Γιόχανσον και η Μπιγιονσε. Πάντως, οι «Μπεκς», πιστεύουν πως αυτή η διαφήμιση θα τους βοηθήσει πολύ στο ξεκίνημα τους, στις ΗΠΑ, ενώ θα τους γνωρίσουν και οι Αμερικανοί, οι οποίοι όχι απλά αγνοούν την ύπαρξη τους, αλλά τους λες «Μπεκαμ» και σε ρωτάνε αν είναι καινούργιο burger!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]