Νέος έρωτας για την Θεοδωρίδου;

30.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα πάνω της έχει πάρει η Νατάσσα Θεοδωρίδου, μετά το διαζύγιο με τον Ανδρέα Φουστάνο, έχοντας τρελό σουξέ στο αντίθετο φύλο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα πάνω της έχει πάρει η Νατάσσα Θεοδωρίδου, μετά το διαζύγιο με τον Ανδρέα Φουστάνο, έχοντας τρελό σουξέ στο αντίθετο φύλο. Δεν πρόλαβε, δηλαδή, η αοιδός να βγάλει την βέρα από το δεξί και το πρώτο «je t’ aime» έσκασε μύτη. Μιλάω, φυσικά, για τον Αλέξη Λαμπρίδη, των οποίων η σχέση κράτησε αρκετούς μήνες, ενώ τώρα οι φήμες τους θέλουν να έχουν χωρίσει μετά από έναν γερό καβγά.

Αλλά μη στεναχωριέσαι. Όπως φαίνεται η Νατάσσα δεν έμεινε για πολύ καιρό μόνη. Σύμφωνα, με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, η αοιδός εδώ κι ένα μήνα βγαίνει με τον μαέστρο της, Θανάση Βήχο. Μάλιστα, τελευταία έχουν πυκνώσει οι δημόσιες εμφανίσεις τους, αφού οι δύο συνεργάτες δεν έχουν αφήσει κέντρο διασκέδασης για κέντρο διασκέδασης που να μην το έχουν επισκεφθεί.

Τις προάλλες, βρέθηκαν στον Αλέκο Ζαζόπουλο, μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη και τον Γιώργο Μαζωνάκη και σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρόλο που ήταν προσεκτικοί για να μη δώσουν στόχο, αν λίγο τους παρατηρούσες θα καταλάβαινες πολλά. Αλλά σιγά μην ασχοληθεί ο θαμώνας, που πήγε εκεί να ρίξει το γαρύφαλλο του και το τσιφτετέλι του, αν η Θεοδωρίδου κοίταξε με νόημα τον διπλανό της.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]