Τι τρέχει με Μπακοδήμου - Σαρτίνι;

30.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ερωτευμένη, μετά από πολύ καιρό, θέλουν οι φήμες την Μαρία Μπακοδήμου και μάντεψε σε ποιανού το πρόσωπο, η γνωστή παρουσιάστρια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ερωτευμένη, μετά από πολύ καιρό, θέλουν οι φήμες την Μαρία Μπακοδήμου και μάντεψε σε ποιανού το πρόσωπο, η γνωστή παρουσιάστρια βρήκε τον έρωτα. Στου Στέφανο Σαρτίνι, παρακαλώ, τον οποίο η αλήθεια τον είχαμε χάσει τον τελευταίο καιρό. Εννοείται πως ούτε ο ένας ούτε ο άλλος έχουν επιβεβαιώσει τα όσα ακούγονται και γράφονται, όμως, πολλοί τους έχουν δει μαζί να δειπνούν σε εστιατόριο.

Κι αν δεν είναι μεγαλύτερη απόδειξη αυτό, ότι «ο έρωτας περνάει από το στομάχι» για έναν δεσμό, τότε ποια είναι; Άσε, που η Μπακοδήμου έχει τις προδιαγραφές και τα στάνταρ για να γίνει το νέο κορίτσι του Σαρτίνι, αφού είναι ξανθιά και παρουσιάστρια! Βλέπε στο παρελθόν, Ρούλα Κορομηλά και Κατερίνα Λάσπα.

Ωστόσο, ο Σαρτίνι βγήκε στης Λαμπίρη και διέψευσε τα περί σχέσης, λέγοντας πως με την Μαρία είναι μόνο φίλοι. Αλλά την ερώτηση «αν είναι ερωτευμένος» απέφυγε να την απαντήσει. Μάλιστα. Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες γι αυτούς τους δύο. Πριν δύο χρόνια πάλι ακουγόταν ότι είναι ζευγάρι, αλλά ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε.