Νίκος Βέρτης ο ατακτούλης!

24.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Αν νομίζεις ότι οι διάσημοι δε χρειάζεται να κουνήσουν το δαχτυλάκι τους για να βρουν τον έρωτα, τότε κάνεις μεγάλο λάθος.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Αν νομίζεις ότι οι διάσημοι δε χρειάζεται να κουνήσουν το δαχτυλάκι τους για να βρουν τον έρωτα, τότε κάνεις μεγάλο λάθος. Είναι δυνατόν πρώτα ονόματα της πίστας όπως ο Νίκος Βέρτης να δηλώνουν μόνοι; Και όμως είναι!

Ο διάσημος τραγουδιστής, όπως δηλώνει στο ένθετο People της εφημερίδας Πρώτο Θέμα: "έχω κάνει τρείς μόνιμες σχέσεις στη ζωή μου. Είχα μια σχέση 7,5 χρόνια και έχω χωρίσει εδώ και τέσσερα χρόνια".

Τέτοια μοναξιά σου λέει ο Νικολάκης που έχει να τραγουδήσει: "και σ’ ερωτεύτηκα και ακόμα πληρώνω με πόνο τα λάθη της καρδιάς" και να του βγαίνει από μέσα του πάρα πολύ καιρό.


Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι κάθεται με σταυρωμένα χέρια περιμένοντας την επόμενη σχέση να του χτυπήσει την πόρτα: "Δε σου κρύβω ότι είμαι λίγο αλητάκος στις σχέσεις μου", λέει αναφερόμενος στις περιπετειούλες που έχει συχνά πυκνά.


Λογικό και αυτό. Οι πειρασμοί είναι σίγουρα πολλοί όπως και οι περιπέτειες του, που τον κρατούν σε "εγρήγορση" κατά το γνωστό: "από κανάρα σε κανάρα θα πετάω" που όπως φάινεται είναι το αγαπημένο του τραγούδι. Για πόσο όμως;

Είμαι σίγουρη πως τώρα που ο κολλητός του φίλος, Αντώνης Ρέμος (αφού είναι γνωστή η βαθιά φιλιά που συνδέει τους δύο τραγουδιστές) φαίνεται να βρήκε τη γυναίκα της ζωής του στο πρόσωπο της Υβόννη Μπόζνιακ, θα μπει σε άλλο μουντ και ο Βέρτης.

Εξάλλου το καλοκαιράκι σιγά σιγά τελειώνει, ο Ρέμος νοικοκυρεύεται και νομίζω έχει έρθει η ώρα να πάρει σειρά και εκείνος!


Μην το γελάς καθόλου, τα χρόνια περνάνε σα νεράκι. Και αν είναι και το σκέφτεται σοβαρά να βρει ένα κορίτσι να νοικοκυρευτεί, να το ξέρουμε και εμείς να πάρουμε τα μέτρα μας...


Ελένη Αναστασάκη