Στον ΑΝΤ1 ο αγαπημένος της Ντενίση!

31.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έχεις ιδέα τι μπορεί να σου κάνει τελικά ένα καλό εξώφυλλο; Να σου δώσει ακόμη κι εκπομπή στην τηλεόραση! Όχι πες μου, το περίμενες αυτό;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχεις ιδέα τι μπορεί να σου κάνει τελικά ένα καλό εξώφυλλο; Να σου δώσει ακόμη κι εκπομπή στην τηλεόραση! Όχι πες μου, το περίμενες αυτό; Εγώ, πάντως, όχι. Γι αυτό και όταν διάβασα ότι ο Σωτήρης Πολύζος, αγαπημένος της Μιμής Ντενίση, θα είναι παρουσιαστής στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 «Αντέχετε», επειδή άρεσε στο κανάλι ένα εξώφυλλο που είχε κάνει σε εβδομαδιαίο περιοδικό, απόρησα η γυναίκα.

«Αν έχεις καλό ανφανς διάβαινε, αλλιώς κάτσε στα αυγά σου». Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο αγαπημένος της Ντενίση, ο οποίος αν και ξεκινά νέα καριέρα στην τηλεόραση, δε σκοπεύει να φύγει από τον Βόλο. Προς το παρόν, τουλάχιστον. Αργότερα, δεν ξέρεις τι γίνεται. Από τη στιγμή μάλιστα που η σχέση του με την Μιμή εξελίσσεται τόσο καλά.

Λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, ο Πολύζος θα βρίσκεται καθημερινά στην Αθήνα, κάτι που τον χαροποιεί, αφού θα είναι κοντά στην αγαπημένη του. Όσον αφορά τη νέα εκπομπή που θα συμπαρουσιάσει με άλλους δύο, αυτή θα είναι τύπου «Αποδείξεις» αλλά στο πιο αστείο, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει ο Νίκος Ευαγγελάτος.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]