Η Χάρλεϊ δεν κάλεσε τον Χιου στους γάμους!

31.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, Βίσση ? Καρβέλας δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο. Με το που τους έπλασε ο Θεός, έσπασε το καλούπι κι εμείς οι Έλληνες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, Βίσση - Καρβέλας δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο. Με το που τους έπλασε ο Θεός, έσπασε το καλούπι κι εμείς οι Έλληνες έχουμε τη μοναδική χαρά και τιμή να φιλοξενούμε στην φτωχή μας show biz αυτό το μοναδικό μοντέλο πρώην ζευγαριού. Κι αν δεν με πιστεύεις, πάρε παράδειγμα άλλα πρώην ζευγάρια του κόσμου, που ναι μεν διατηρούν καλές σχέσεις, αλλά δεν έχουν ακόμη φθάσει στο... ύψιστο σημείο πολιτισμού και ανωτερότητας, όπως η Βίσση με τον Καρβέλα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα εδώ είναι ο Χιου Γκραντ και η πρώην σύντροφός του Λιζ Χάρλεϊ, η οποία φρόντισε να μην τον καλέσει στον γάμο της, που θα γίνει τον Μάρτιο. Την αποκάλυψη έκανε ο Χιου, όταν ρωτήθηκε αν θα πάει η όχι στον γάμο της Λιζ με τον Ινδό επιχειρηματία, Αρούν Ναγιάρ. "Στην πραγματικότητα δεν με προσκάλεσαν" στο γάμο, δήλωσε στο περιοδικό Hello, αλλά δεν φάνηκε στεναχωρημένος για το «φτύσιμο». Σου λέει ο ηθοποιός πως δεν είναι δα και τόσο περίεργο να μην σε καλεί ο πρώην σου στον γάμο του, γι αυτό και δε νιώθει καμία πικρία.

Το λέει αυτό, διότι δεν έχει ακούσει για τους Βίσση - Καρβέλα. Διαφορετικά, θα ήταν πολύ εξοργισμένος που η Λιζ, με την οποία αν και χώρισαν το 2000 έχουν καλές σχέσεις, τον άφησε στην απ’ έξω. Και στις δύο γαμήλιες τελετές, αφού θα κάνουν μία στη Βρετανία και άλλη μία στην Βομβάη, στην Ινδία.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]