Η δημόσια συγνώμη του Μπερλουσκόνι!

01.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν πέρασαν λίγες ώρες από τη δημοσίευση της επιστολής της συζύγου του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που απαιτούσε από αυτόν να της ζητήσει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν πέρασαν λίγες ώρες από τη δημοσίευση της επιστολής της συζύγου του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που απαιτούσε από αυτόν να της ζητήσει δημόσια συγνώμη για το αστείο που έκανε στην εκρηκτική βουλευτή του κόμματός του, Μάρα Καρφάνια και ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας έσπευσε να κάνει πράξη την απαίτηση της Βερόνικα.

Μετανιωμένος για την πράξη του και προβληματισμένος που κανείς δεν καταλαβαίνει το... υψηλού επιπέδου χιούμορ του, ζήτησε δημοσίως συγνώμη στην σύζυγό του, παρακαλώντας την συγχρόνως να τον συγχωρήσει. Κι επειδή το ξεκατίνιασμα του ζευγαριού θυμίζει σαπουνόπερα, δεν θα μπορούσε να λείψει από την ιστορία η αγάπη. Ο Σίλβιο εξέφρασε την αγάπη του στην Βερόνικα, τονίζοντας της πόσο την εκτιμά και τη σέβεται και κυρίως πόσο τη θαυμάζει στο ρόλο της μητέρας!

Της δήλωσε πως δεν έχει μάτια γι άλλη και να γράψει το περιστατικό ως μία «κακιά στιγμή». Η εκδήλωση αγάπης, λατρείας και θαυμασμού δεν φάνηκε να συγκινεί και πολύ την Βερόνικα, η οποία είναι ακόμη θυμωμένη με το σύζυγο της. Μάλιστα, πολλοί στην Ιταλία λένε πως δεν αποκλείεται να φθάσει την ιστορία στα άκρα, ζητώντας ακόμη και διαζύγιο. Κάτι, που δε συμφέρει τον Μπερλουσκόνι, ο οποίος εκτός των άλλων είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη. Και καταλαβαίνεις, τι σημαίνει ένα διαζύγιο σε αυτή την περίπτωση.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]