Τι άλλο θα κάνουν οι Μπέκαμ για τη δημοσιότητα;

01.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ανάγκα (δημοσιότητας) και οι... Μπέκαμ πείθονται»! Το διάσημο ζευγάρι το σκέφτηκε από εδώ, το σκέφτηκε από εκεί, τελικά αποφάσισε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ανάγκα (δημοσιότητας) και οι... Μπέκαμ πείθονται»! Το διάσημο ζευγάρι το σκέφτηκε από εδώ, το σκέφτηκε από εκεί, τελικά αποφάσισε να πει το μεγάλο «ναι» και να βγάλει την προσωπική του ζωή φόρα παρτίδα. Και ο καλύτερος τρόπος είναι μία δοκιμασμένη συνταγή, που το έκαναν στο παρελθόν οι Όζμπορν, να βάλουν κάμερες στο σπίτι τους.

Η πρόταση να κάνουν reality τη ζωή τους, τους είχε γίνει και στο παρελθόν, αλλά τότε οι Μπέκαμ είχαν αρνηθεί, επειδή μία τέτοια πρόταση δεν τους ενδιέφερε. Βλέπεις, στην Ευρώπη είναι αρκετά διάσημοι για να κάνουν κάτι τέτοιο. Τώρα, όμως, που μετακομίζουν στην Αμερική και ουδείς τους γνωρίζει, έχουν ανάγκη τη δημοσιότητα και μάλιστα πολύ.

Έτσι, η πρόταση που τους έκανε το κανάλι «FOX» ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Γι αυτό και την δέχτηκαν, χωρίς ενδοιασμό, παρόλο που όλος ο κόσμος θα βλέπει τι κάνουν σπίτι τους. Αν και πάνω κάτω ξέρουμε, αφού τα χρόνια που βρίσκονται στις επάλξεις της show biz, έχουν φροντίσει να μας ενημερώσουν με κάθε λεπτομέρεια.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]