Ελένη Λουκά, εσύ σούπερ σταρ!

02.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα, πειράζει»; Αυτό αναρωτιέται η Ελένη Λουκά, η οποία πιστεύει πως είναι μία μεγάλη σταρ,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα, πειράζει»; Αυτό αναρωτιέται η Ελένη Λουκά, η οποία πιστεύει πως είναι μία μεγάλη σταρ, από τις λίγες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον Sakis Ρουβά. Γιατί όλοι υπόλοιποι σταρ μία δε φτουράνε μπροστά της. Κοίταξε, την υποψία ότι η Λουκά είναι «μεγάλη φίρμα» την είχα από καιρό.

Συνεντεύξεις, κοσμικές εκδηλώσεις, εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί συνοδευόμενη από τον Ηλία Ψινάκη, πάρτι και ιεραποστολικά ταξίδια στο εξωτερικό, ε δεν θέλει και πολύ να καταλάβεις πως εδώ έχουμε να κάνουμε με μία μεγάλη σταρ! Τέλος πάντων, αυτό που υποψιαζόμουν, αποκάλυψε η ίδια η Ελένη στον Θέμο Αναστασιάδη, ο οποίος δεν έδειξε να εκπλήσσεται.

Εξάλλου, ο Θέμος έχει μάτια και βλέπει. Ωστόσο, αλλού είναι το φοβερό της ιστορίας. Ξέρεις, γιατί η Λουκά έγινε διάσημη και μεγάλη σταρ; Επειδή το ήθελε ο Θεός. Ναι, ο Πανάγαθος αποφάσισε πως έτσι πρέπει να γίνουν τα πράγματα, για να μπορέσει η Ελένη να φέρει εις πέρας το... ιεραποστολικό της έργο. Ωιμέ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]