Παπαρίζου: "Θέλω να γίνω μάνα"!

24.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Όπου και αν γυρίσω το βλέμμα βλέπω διάσημες με μωρά στην αγκαλιά ή με την κοιλιά τούρλα, γεγονός που δεν αφήνει ασυγκίνητη και την σέξι Έλενα Παπαρίζου όπως φαίνεται.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Όπου και αν γυρίσω το βλέμμα βλέπω διάσημες με μωρά στην αγκαλιά ή με την κοιλιά τούρλα, γεγονός που δεν αφήνει ασυγκίνητη και την σέξι Έλενα Παπαρίζου όπως φαίνεται.


Η Έλενα και ο σύντροφος της Τόνι Μαυρίδης που γνωρίζονται από παλιά και διατηρούν ως γνωστό δεσμό εδώ και πολλά χρόνια, έχουν ζήσει τα πάντα μαζί και ξέρουν πώς να διατηρούν τον έρωτα τους ζωντανό, αφού όπως λέει η Έλενα: "Είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι που όμως μοιραζόμαστε την ίδια στέγη αλλά και τον ίδιο τρόπο σκέψης. Έχουμε κοινές απόψεις και το πιο σημαντικό ταιριάζουμε σεξουαλικά". Φτου φτου σκόρδα στα παιδιά, που τα βλέπω και τα θαυμάζω!


Τι μένει για να ολοκληρωθεί άραγε αυτή η εικόνα; Μα φυσικά ένα μωράκι! Το μητρικό ένστικτο λοιπόν της Έλενας, της έχει σπάσει το τύμπανο από το θόρυβο και όπως εξομολογήθηκε στο περιοδικό Life and style σε ερώτηση που της έγινε σχετικά με το αν έχει έρθει πλέον η ώρα του παιδιού δε δίστασε να τα βγάλει όλα από μέσα της: "Νομίζω πλησιάζει! Όλες μου οι φίλες έχουν μωράκια και τους κάνω baby sitting. Δεν ξέρω αν θα είναι του χρόνου ή δύο χρόνια μετά, αλλά η ώρα έρχεται". Αυτό θα πει ένστικτο!


Όπως κατάλαβες λοιπόν η Παπαρίζου (σε αντίθεση με πολλές άλλες) δεν αναρωτιέται αυτή πότε θα γίνει μάνα γιατί ξέρει ότι η ώρα αυτή δεν αργεί και κοιμάται ήσυχη τα βράδια στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Και αν νομίζεις ότι θα κάτσει να σκάσει για τα κιλά που θα πάρει, κάνεις λάθος! Όλοι ξέρουν ότι το κορίτσι δεν πηγαινοέρχεται αγκαζέ με το θερμιδομετρητή μετρώντας θερμίδες και γραμμάρια. Ξέρει ότι οι καμπύλες της είναι απίστευτα σέξι και το φαγητό της θα το φάει και το ποτό της θα το πιεί, σαν κανονικός άνθρωπος. Εξάλλου το 90-60-90 δεν ήταν ποτέ το στιλ της. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε και σύντομα μανούλα!

Ελένη Αναστασάκη