Μενεγάκη-Λάτσιος: αγκαλίτσες και γελάκια

25.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι πολιτισμός είναι αυτός πια! Αν πίστευες ότι η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος δε θα αντάλλαζαν ούτε κουβέντα ακόμη και να έπεφταν μούρη με μούρη τότε κάνεις μεγάλο λάθος.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Τι πολιτισμός είναι αυτός πια! Αν πίστευες ότι η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος δε θα αντάλλαζαν ούτε κουβέντα ακόμη και να έπεφταν μούρη με μούρη τότε κάνεις μεγάλο λάθος.

Μπορεί η Ελενίτσα να έκανε το γύρο των νησιών με το αίσθημα Ματέο Παντζόπουλο και ο Γιάννης να το έριξε στα σφηνάκια, τώρα όμως και με την επιστροφή στην Αθήνα, οι δύο τους συναντήθηκαν το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης στην είσοδο του σπιτιού της Ελένης στα Μελίσσια και οι αγκαλιές και τα γελάκια έδιναν και έπαιρναν!


Το πρώην ζεύγος είχε πιάσει την πάρλα για κάνα τέταρτο περίπου όπως διαβάζω στο περιοδικό OK και τόσο η Ελένη όσο και ο Γιάννης έδειχνα να το απολαμβάνουν όσο ποτέ!

Επειδή όμως ξέρω ότι θες να μάθεις περισσότερα, θα σου πω ευθύς αμέσως πώς έγιναν τα πράγματα: ο Γιάννης κατέφθασε με τη τζιπάρα του το απογευματάκι γύρω στις 6.30 στο σπίτι της Ελένης η οποία έτρεξε να τον υποδεχθεί -με καλοκαιρινό λουκ και ελαφρώς ατημέλητο μαλλάκι πιασμένο κότσο του τύπου "δεν πέρασα και δέκα ώρες μπροστά στον καθρέφτη"- και να οι αγκαλιές και τα γελάκια!

Ο Γιάννης, γοητευτικός όπως πάντα, μαυρισμένος και ιδιαίτερα αδυνατισμένος- μάλλον του κόπηκε η όρεξη στις διακοπές- ήταν μέσα στην καλή χαρά που αντίκριζε το Λενάκι.

Η Ελένη λοιπόν, μόλις είδε το Λάτσιο του έδωσε ένα φιλάκι και δεν έλεγε να αφήσει το χέρι της από τον ώμο του ενώ σε κάποια φάση ο Λάτσιος της παρέδωσε και ένα φάκελο που από ότι φαίνεται ήταν και ο λόγος της συνάντησης τους. Το τι μπορεί να περιείχε αυτός ο φάκελος δυστυχώς δε μπορώ να στο πω με σιγουριά. Να ήταν κάνα ραβασάκι, καμιά πρόσκληση; Το κεφάλι μου σπάω αλλά δυστυχώς βουλωμένο γράμμα δε διαβάζω (ακόμη).

Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι όσο γίνονταν αυτά έξω από το σπίτι της Ελένης, μέσα τον Ματέο τον είχε λούσει κρύος ιδρώτας. Σου λέει παιδί μου το αγόρι το έχει κάνει δεύτερο σπίτι του το σπίτι της Ελένης, αφού συνηθίζει να κοιμάται εκεί συχνά πυκνά και όσο να πεις οι αγκαλίτσες και τα γελάκια του έπεσαν λίγο πλάκωμα...

Ελένη Αναστασάκη