Πέθανε η Αν Νικολ Σμιθ!

09.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Πέπλο μυστηρίου» καλύπτει τον θάνατο της Αν Νικόλ Σμιθ, η οποία βρέθηκε την Πέμπτη νεκρή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Πέπλο μυστηρίου» καλύπτει τον θάνατο της Αν Νικόλ Σμιθ, η οποία βρέθηκε την Πέμπτη νεκρή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της. Έτσι, μετά από πολύ καιρό στο Χόλιγουντ έχουν να κάνουν με έναν θάνατο - μυστήριο, αφού τα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση είναι πολλά. Τα αποτελέσματα από την αυτοψία αναμένονται την Παρασκευή, ωστόσο πολλοί έχουν τις απορίες τους. Αν και οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν το πιο δημοφιλή «κουνελάκι» του Playboy να πέθανε από υπερβολική δόση ηρεμιστικών και άλλων ουσιών.

Όπως έγινε και με τον γιο της Ντάνι, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 20 χρονών τον περασμένο Σεπτέμβριο. Την Σμιθ βρήκαν ο σύντροφός της Χάουαρντ Στερν και η προσωπική της νοσοκόμα. Κι εδώ είναι που απορούν πολλοί. Γιατί είχε νοσοκόμα; Όλοι ήξεραν ότι τον περασμένο Νοέμβριο νοσηλεύτηκε σε κλινική με πνευμονία, αλλά ήταν τελικά τόσο σοβαρή η κατάστασή της; Αυτό θα το δείξουν τα αποτελέσματα. Ωστόσο, γιατί δεν ήταν στο ξενοδοχείο στη Φλόριντα (όπου βρισκόταν για διακοπές) η πέντε μηνών κόρη της, Ντανιέλα; Ιδού η απορία!

Και με την περιουσία του υπερήλικα μεγιστάνα, Χάουαρντ Μάρσαλ, τον οποίο είχε παντρευτεί στα 26 της χρόνια και την οποία τελικά κέρδισε πριν λίγους μήνες, μετά από πολύχρονη δικαστική μάχη με τα παιδιά του, τι θα γίνει; Η Ντανιέλα είναι η μοναδική κληρονόμος; Και τελικά, πατέρας της μικρής ποιος είναι; Ο Στερν, τον οποίο παντρεύτηκε (άσχετα αν νομικά στην Αμερική είναι άκυρος) πέντε μέρες μετά τον θάνατο του γιου της; Ή κάποιος άλλος; Άσε, μύλος η ιστορία. Πάντως, η είδηση του θανάτου της 39χρονης Νικολ συγκλόνισε τους πάντες και πολύ περισσότερο τον ιδιοκτήτη του Playboy, Χιου Χέφνερ και τον Λάρι Κινγκ, με τον οποίο η Σμιθ είχε φιλικές σχέσεις.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]