"Πιάστηκαν επ' αυτοφώρω" Μαρακάκης - Ράπτη!

09.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ψάξτε, ψάξτε δεν θα μας βρείτε. Ψάξτε, ψάξτε...» έλεγε ο Γιάννης Μαρακάκης, δικηγόρος του Deal, πιστεύοντας πως κανένα παπαράτσι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ψάξτε, ψάξτε δεν θα μας βρείτε. Ψάξτε, ψάξτε...» έλεγε ο Γιάννης Μαρακάκης, δικηγόρος του Deal, πιστεύοντας πως κανένα παπαράτσι δεν θα καταφέρει να απαθανατίσει αυτόν και τη νέα του αγαπημένη, Έλενα Ράπτη. Φευ, φευ, όμως. Βρέθηκε ένα και οι φωτογραφίες του νέου ζευγαριού φιγουράρισαν στις σελίδες εβδομαδιαίου περιοδικού.

Και τι έχει να πει επ’ αυτού, ο γνωστός τηλε - δικηγόρος; «Μη σκαλίζετε τη σχέση μας». Καλά, η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε με το σκαλιστήρι στο χέρι, αλλά ένα ενδιαφέρον για το πως και πότε, το έχουμε. Όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε φορά που ακούμε για έναν νέο ειδύλλιο. Έτσι, μάθαμε ότι η γνωριμία τους έγινε τον Δεκέμβριο κι αμέσως οι δύο νέοι ένιωσαν μία ακαταμάχητη έλξη κι ένα... τσίμπημα στην καρδιά. Αχ βαχ.

Έκτοτε, είναι μαζί και παρόλο που οι φήμες κυκλοφόρησαν από νωρίς για τη σχέση τους οι ίδιοι προσπάθησαν να την προστατέψουν και να την κρατήσουν κρυφή. Αλλά το τελευταίο μόνο στα παραμύθια γίνεται. Έτσι, ένα ωραίο απόγευμα ο φακός τους απαθανάτισε να εξέρχονται πιασμένοι χέρι χέρι, από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά. Με τις φόρμες τους και το σακ βουαγιάζ. Ευτυχώς, που ο Μαρακάκης δεν έβαλε στοίχημα, γιατί θα το είχε χάσει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]