Νικόλαος-Τατιάνα: τα καυτά μυστικά του γάμου τους

25.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Το πάρτι ξεκίνησε για τα καλά στις Σπέτσες! Σήμερα το απόγευμα στις 7.30 ο Νικόλαος θα το πάρει το κορίτσι- ο λόγος για την αγαπημένη του Τατιάνα Μπλάτνικ- σε μια τελετή που θυμίζει παραμύθι της Disney!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Το πάρτι ξεκίνησε για τα καλά στις Σπέτσες! Σήμερα το απόγευμα στις 7.30 ο Νικόλαος θα το πάρει το κορίτσι -ο λόγος για την αγαπημένη του Τατιάνα Μπλάτνικ- σε μια τελετή που θυμίζει παραμύθι της Disney!

Ο δευτερότοκος γιός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η Τατιάνα του, θα παντρευτούν σήμερα στη Μητρόπολη των Σπετσών, στον Άγιο Νικόλαο έχοντας όχι ένα όχι δύο αλλά τρείς κουμπάρους: ο αδερφός του γαμπρού Παύλος (όπως σωστά μάντεψες είναι ο ένας), ο αδερφός της νύφης Μπόρις είναι ο δεύτερος και το κολλητάρι του Νικόλαου, Νάσος Θανόπουλος έρχεται να συμπληρώσει την τριάδα.

Επειδή λοιπόν ξέρω ότι δεν έκλεισες μάτι χθες βράδυ σκεπτόμενη τι μακιγιάζ θα έχει άραγε η Τατιάνα και πώς θα είναι το νυφικό -και άλλα τέτοιου τύπου ερωτήματα δε σε άφησαν σε ησυχία - θα σου τα αποκαλύψω όλα: το μακιγιάζ της νύφης που λες επιμελείται ο Φρέντυ Καλομπράτσος και θα είναι πολύ διακριτικό αφού καμία διάθεση δεν έχει το κορίτσι να φωνάζει ότι είναι πριγκιπέσσα.

Όσο για τις βέρες, θα είναι ολόχρυσες με χαραγμένα τα αρχικά των μελλόνυμφων και την ημερομηνία του γάμου και είναι από τo κοσμηματοπωλείο του Κώστα Καίσαρη (όπως σωστά σκέφτηκες) όπως και οι ασημένιες μπομπονιέρες και τα στέφανα.

Συγκεκριμένα, οι μπομπονιέρες που θα είναι από τα κοσμηματοπωλεία Καίσαρη και Βουράκη σου λέει, θα αφήσουν άφωνους του καλεσμένους αφού θα είναι ασημένια βραχιόλια για τις γυναίκες και κομπολόγια για τους άντρες, δώρα που καλύπτουν και τα γενέθλια και τις ονομαστικές τους γιορτές και έχουν βγάλει έτσι τα παιδιά και την υποχρεώση!

Το ολομέταξο (γιατί κάνεις έτσι και εσύ με τέτοιο δεν παντρεύτηκες;) νυφικό της Νταϊάν Φον Φίστενμπεργκ με εντυπωσιακή ουρά θα ντύσει το κορμάκι της Τατιάνα ενώ θα φτάσει στην εκκλησία με μια άμαξα που θα τη σέρνουν δύο λευκά άλογα και εκείνη θα σιγοψιθυρίζει "Καροτσέρη, καροτσέρη..." για να της φύγει το στρες!

Ο Νικόλαος από την άλλη σαν κοινός θνητός δε θα φτάσει με το καΐκι της μανούλας του "Αφρόεσσα", αλλά θα πάρει ένα θαλάσσιο ταξάκι για να προλάβει το ραντεβού του με την Τατιάνα στην εκκλησία.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso το ζευγάρι δε θα ακολουθήσει το βασιλικό πρωτόκολλο, πράγμα που σημαίνει ότι θα φτάσει χωριστά στην εκκλησία (ο ένας από τη στεριά και ο άλλος από τη θάλασσα). Την Τατιάνα θα την παραδώσει ο πατριός της στο Νικόλαο ο οποίος θα περιμένει στον μητροπολιτίκο ναό του Αγ. Νικολάου τη γυναίκα της ζωής του!

Ελένη Αναστασάκη