Όλο το παρασκήνιο του προγαμιαίου κοκτέιλ

25.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Δε μπορώ να μη σου πω τα πάντα για τα προεόρτια του γάμου, γιατί θα σκάσω! Χθες λοιπόν το βράδυ, το ζευγάρι υποδέχτηκε τους καλεσμένους του με μια δεξίωση που άφησε εποχή.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Δε μπορώ να μη σου πω τα πάντα για τα προεόρτια του γάμου, γιατί θα σκάσω! Χθες λοιπόν το βράδυ, το ζευγάρι υποδέχτηκε τους καλεσμένους του με μια δεξίωση που άφησε εποχή. Οι VIP έσκαγαν ο ένας μετά τον άλλο στο ξενοδοχείο "Posidonio" όπου πραγματοποιήθηκε η δεξίωση και εγώ πια στραβώθηκα από τη λάμψη και το γκλάμουρ!

Ο Νικόλαος λοιπόν τα έβαλε κάτω τα πράγματα και αποφάσισε αντί για bachelor να υποδεχθεί τους φίλους που τον τίμησαν με την παρουσία τους με μια εντυπωσιακή δεξίωση ή αλλιώς κοκτέιλ πάρτι (γιατί είμαστε και international).

Φυσικά η οικογένεια του γαμπρού έδωσε το παρόν ενώ ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος σε χαλαρό στιλ μοίραζε δεξιά και αριστερά χαμόγελα πανευτυχής για το γάμο του Νικόλαου: "Όλα να πάνε καλά και βέβαια τα παιδιά έχουν την ευχή μας. Είμαι ευτυχής και ανυπομονώ για αύριο. Ελπίζω τα παιδιά να ευτυχήσουν, να έχουν μια καλή ζωή, όπως είχε η μαμά κι εγώ", δήλωσε στις κάμερες.

Μαζί με τον Κωνσταντίνο και την Άννα Μαρία έφτασαν και τα μικρότερα αδέρφια του Νικόλαου, Θεοδώρα και Φίλιππος και λίγο αργότερα έσκασε μύτη ο Παύλος με τη Μαρί- Σαντάλ, η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και ο γιός της Φελίπε με τη γυναικούλα του Λετίθια. Ακολούθησε ένα τσούρμο γαλαζοαίματων ενώ από τους πιο "δικούς μας" το ζεύγος Λάσκαρη-Λυκουρέζου πρόλαβε να πει δύο κουβεντούλες με το γαμπρό.

Ο γαμπρός, κατέφθασε γύρω στις 7.30 με το θαλάσσιο ταξάκι του στο ξενοδοχείο και άρχισε τις χαιρετούρες με φίλους και γνωστούς.

Και τώρα θα μου πεις: πάρτι χωρίς δώρο για τους καλεσμένους γίνεται; Εμ, δε γίνεται! Έτσι το ζευγάρι ως δώρο έδωσε στους καλεσμένους μια τσάντα-υπερπαραγωγή που είχε: ένα μπλουζάκι με στάμπα το χαρακτηριστικό σπετσιώτικο καΐκι, cd με ελληνική μουσική και τη φωτογραφία του ζευγαριού στο εξώφυλλο κι ένα βιβλιαράκι με το πρόγραμμα του γάμου.

Αχ και τι δε θα έδινα να ήμουν και εγώ καλεσμένη στο γάμο. Μην το γελάς γιατί θα έπαιρνα και αυτόγραφο του ζευγαριού, που υπήρχε υπό μορφήν σημειώματος στην πρώτη σελίδα του βιβλίου το οποίο έλεγε:

"Αγαπητοί φίλοι, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους που ταξιδέψατε από κοντά ή μακριά για να γιορτάσετε το γάμο μας μαζί μας. Από τις Σπέτσες έχουμε πολλές όμορφες αναμνήσεις και οι δύο και ελπίζουμε να αποκτήσετε κι εσείς ανάλογες! Γι’ αυτό καλώς ήλθατε στις Σπέτσες! Χαλαρώστε και απολαύστε!". Εγώ να απολαύσω, αλλά πες μου πώς μπορώ να χαλαρώσω με τέτοιο event;

Στο τέλος της βραδιάς και αφού όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους, ο Νικόλαος πήγε μια βόλτα από τη σουίτα όπου βρισκόταν η μέλλουσα γυναίκα του και άρχισαν τις χαιρετούρες παρέα από το μπαλκόνι... Η μητέρα της νύφης άρχισε περιχαρής να τραβάει φωτογραφίες του ζευγαριού που σου λέει ήταν για φτύσιμο (με την καλή έννοια πάντα).

Η Τατιάνα εντυπωσίασε με μια μάξι τουαλέτα που άφηνε σε κοινή θέα την πλατούλα της αλλά ταυτόχρονα αναδείκνυε το μπούστο της, αφήνοντας τα μαλλάκι της λυτά να πέφτουν ανάλαφρα στους ώμους. Εξάλλου, ακόμη και να φυσούσε και να υπήρχε ο φόβος να βγει αναμαλλιασμένη στις φωτογραφίες θα το κανόνιζε και αυτό ο Νικόλαος και θα σταματούσε το αεράκι.

Ο γαμπρός σε πολύ καλοκαιρινό μουντ ήταν απλός και λιτός με το γαλάζιο πουκαμισάκι του και το λευκό του παντελονάκι και μοίρασε απλόχερα χαμόγελα πολλών καρατίων. Μετά το κοτέιλ πάρτι ο Νικόλαος και τα φιλαράκια του συνέχισαν το γλέντι σε μπαρ του νησιού όπου διασκέδασαν με την ψυχή τους και ο Φίλιππος έριξε και το ζεϊμπέκικο του ενώ η Τατιάνα έπεσε αμέσως μετά το πάρτι για ύπνο για να φτιάξει επιδερμίδα για τη μεγάλη μέρα!

Ελένη Αναστασάκη