Αρναούτογλου-Μπουλέ: μυστικό ραντεβουδάκι

26.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Μήπως δε μπορείς με τίποτα να ξεχάσεις τον έρωτα του «Άρνι», Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Νάντια Μπουλέ; Έ ούτε και εκείνοι μπορούν να τον ξεχάσουν από ότι φαίνεται!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Μήπως δε μπορείς με τίποτα να ξεχάσεις τον έρωτα του "Άρνι", Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Νάντια Μπουλέ; Έ ούτε και εκείνοι μπορούν να τον ξεχάσουν από ότι φαίνεται!


Θα μου πεις τώρα, μόλις πριν από λίγους μήνες (περί τις αρχές Ιουνίου) βάλαμε τις πλερέζες λόγω του χωρισμού τους (αφού το φώναζε όποτε έβρισκε την ευκαιρία η Νάντια ότι Γρηγόρης γιόκ ενώ λίγο αργότερα έσκασαν οι φήμες για νέο αμόρε) και τώρα μας τη βγαίνουν έτσι από τ’ αριστερά με μυστικές συναντήσεις;


Μήπως μας δουλεύουν ψιλό γαζί τα παιδιά; Δεν ξέρω με βεβαιότητα να σου το πω αυτό... Επειδή όμως ξέρω ότι καίγεσαι να μάθεις τι έγινε έχω να σου πω τα εξής: τα παιδιά που λες βρέθηκαν και τα δυο στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου στη Θεσσαλονίκη μεν- συγκεκριμένα στο "Politeia"- με διαφορετικές παρέες δε, όπως διαβάζω στην Espresso.

Και όχι μόνο αυτό αλλά μπροστά στην παρέα τους ήταν Παναγίες και οι δύο αφού ούτε μια χαιρετούρα δεν αντάλλαξαν, ούτε ένα νόημα, ένα ματάκι (κάτι βρε αδερφέ να έχουμε και εμείς να λέμε) τίποτα σου λέει αφού καθόντουσαν ο ένας στη μια άκρη και ο άλλος στην άλλη, έτσι για ξεκάρφωμα.

Μετά από λίγο όμως και χωρίς να το πάρει πρέφα κανείς και αφού τα ποτάκια και τα καψουροτράγουδα του Ρέμου είχαν αποπροσανατολίσει (με την καλή έννοια πάντα) τους καψούρηδες της παρέας, βρήκαν ευκαιρία τα πάλαι ποτέ πιτσουνάκια να βρεθούν κρυφά έξω από το μαγαζί για να μην τους πάρει πρέφα κανα αδιάκριτο μάτι. Εκεί, σύμφωνα πάντα με την Espresso, συνομίλησαν για περίπου δύο λεπτά (μην το παίρνεις αψήφιστα, μέσα σε ένα λεπτό μπορεί να σου αλλάξει όλη η ζωή καμία φορά) και αποφάσισαν να πιούνε ένα καφεδάκι την άλλη μέρα έτσι για να θυμηθούνε τα παλιά.


Αμέσως μετά το πέρας των δύο λεπτών, ο Γρηγόρης έτρεξε πίσω στην καρέκλα του και η Νάντια στη δική της. Από τότε όμως δεν ξεκολλάει σου λέει ο ένας από τον άλλον αφού είναι μαζί κάθε μέρα!

Εγώ μαζί τους είμαι και μακάρι τα παιδιά να είναι ευτυχισμένα στο part 2 της σχέσης τους αλλά μήπως λέω μήπως όταν ο Ρέμος τραγουδούσε "μια φορά μονάχα φτάνει να ραγίσει το γυαλί" σφύριζαν και οι δύο αδιάφορα εκείνη την ώρα; Γιατί μπορεί ο Γρηγόρης να ήταν (εκτός από καλό παιδί όπως όλοι γνωρίζουμε) και ήσυχο αγόρι (αφού πέρασε τις διακοπές του με τον Αντώνη Κανάκη και το Γιάννη Λάτσιο), ποιος μας λέει όμως ότι και η Νάντια ήταν το ίδιο ήσυχη; Εγώ φωτιές δεν ανάβω, απλά αναρωτιέμαι...

Ελένη Αναστασάκη