"Του φιλιού το πανηγύρι" στο Boom!

14.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Του «φιλιού το πανηγύρι» έγινε τις προάλλες στο Boom, όπου άδουν η Δέσποινα Βανδή και ο Sakis Ρουβάς. Το σχήμα επισκέφθηκε η Έλλη Κοκκίνου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Του «φιλιού το πανηγύρι» έγινε τις προάλλες στο Boom, όπου άδουν η Δέσποινα Βανδή και ο Sakis Ρουβάς. Το σχήμα επισκέφθηκε η Έλλη Κοκκίνου και οι δύο καλλιτέχνες είπαν να την υποδεχτούν με τον πιο θερμό τρόπο. Τι «καλησπέρα» και «καλώς όρισες». Αυτά είναι απλές τυπικούρες. Οι καλοί φίλοι εγκάρδια υποδέχονται τους καλούς φίλους!

Το τραγούδησε, άλλωστε, κάποτε η Καίτη Γαρμπή. «Πες το με ένα φιλί...». Και το είχε πράξει με την κολλητή της, Άννα Βίσση. Έτσι, η Δέσποινα μόλις είδε την Έλλη να κάθεται πρώτο τραπέζι πίστα, πήγε κοντά της, την χαιρέτησε κι έσκυψε να της δώσει ένα φιλί στο στόμα. Οι θαμώνες στη θέα των δύο γυναικών, άρχισαν τα χειροκροτήματα, ενώ η Βανδή σηκώθηκε αμέσως, διότι η θεόκοντη φούστα της δεν άφησε και πολλά στη φαντασία της ορχήστρας. Δηλαδή, τίποτε δεν άφησε, ενώ η κάμερα που βρέθηκε εκεί, πήρε ένα πλάνο, να το βλέπει ο Ντέμης και να γίνεται... Τούρκος!

Μετά την Δέσποινα, την «σκυτάλη» του φιλιού πήρε ο Ρουβάς, ο οποίος φίλησε στο στόμα την Κοκκίνου με έναν αλά Sakis τρόπο. Έκανε μία θεαματική βουτιά και χωρίς να το καταλάβει η αοιδός, της έσκασε το φιλάκι. Μη νομίζεις, όμως, ότι τελειώσαμε εδώ με τα φιλιά. Είπαμε, τη βραδιά εκείνη έγινε του «φιλιού το πανηγύρι»!. Όταν ανέβηκαν στην πίστα Sakis και Δέσποινα μεταξύ των ασμάτων έριχναν κι από ένα φιλί στο στόμα. Έτσι, για να δείξουν στον κόσμο πόσο αγαπημένοι είναι.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]