Ο Οικονομόπουλος απέρριψε τον Θεοφάνους;

14.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν υποψιαστώ ότι όσα ακούγονται για τον Γιώργο Θεοφάνους και τα τραγούδια του, ότι δηλαδή δεν τα θέλει κανείς, θα πεθάνωωω.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν υποψιαστώ ότι όσα ακούγονται για τον Γιώργο Θεοφάνους και τα τραγούδια του, ότι δηλαδή δεν τα θέλει κανείς, θα πεθάνωωω. Λέγεται ότι ο γνωστός συνθέτης και τα 13 τραγούδια που έχει γράψει, μετά τον Γιάννη Πάριο «έφαγαν» πόρτα και από τον - άκουσον, άκουσον - Νίκο Οικονομόπουλο! Who is Οικονομόπουλος;

Ο νικητής του Dream Show 2, ο οποίος με το τέλος του παιγνιδιού είχε την τύχη να ενδιαφερθεί γι αυτόν ο Θεοφάνους και να του προσφέρει τα τραγούδια που προηγουμένως είχε απορρίψει ο Πάριος. Ωστόσο, για κανέναν από τους δύο δεν ήταν το... τυχερό να συνεργαστούν, αφού ο παραγωγός του νεαρού όταν άκουσε τα τραγούδια, δεν έμεινε ικανοποιημένος. Και τα απέρριψε. Ήθελα να ήξερα, τι τραγούδια είναι αυτά, που τα απορρίφθηκαν ακόμη και για τον Οικονομόπουλο, που κανονικά ο φέρελπις αοιδός θα έπρεπε από τη χαρά του, να βγει στην Ομόνοια και να πανηγυρίζει.

Πάντως, αυτή η χρονιά δεν φαίνεται να είναι η καλύτερη για τον Θεοφάνους. Ακόμη και ο Αντώνης Ρέμος, που τα τελευταία χρόνια μεγαλούργησαν μαζί, στον καινούργιο του δίσκο θα έχει τραγούδια άλλων συντελεστών. Οι «κακές» γλώσσες λένε ότι ο Ρέμος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την τελευταία τους δουλειά, η οποία δεν είχε την επιτυχία των προηγούμενων. Για να συνεχίσουν οι γλώσσες να λένε, πως ο Θεοφάνους είναι τα μάλα εκνευρισμένος με τον Αντώνη, αφού εκτός των άλλων ήταν και πολύ καλοί φίλοι!