Θεοδωρίδου-Κανάκης: τι γίνεται μεταξύ τους;

30.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι γίνεται πια σε αυτό το χώρο της showbiz; Νέα ειδύλλια ξεμυτίζουν σε ανύποπτο χρόνο και εγώ δεν προφταίνω αφού οι εξελίξεις με προσπερνάνε. Ο Αντώνης Κανάκης και η Νατάσα Θεοδωρίδου που λες συναντήθηκαν πριν από κάνα μήνα περίπου στη Σιθωνία Χαλκιδικής και επειδή προφανώς πέρασαν καλά είπαν να πυκνώσουν τις συναντήσεις τους.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι γίνεται πια σε αυτό το χώρο της showbiz; Νέα ειδύλλια ξεμυτίζουν σε ανύποπτο χρόνο και εγώ δεν προφταίνω αφού οι εξελίξεις με προσπερνάνε. Ο Αντώνης Κανάκης και η Νατάσα Θεοδωρίδου που λες συναντήθηκαν πριν από κάνα μήνα περίπου στη Σιθωνία Χαλκιδικής και επειδή προφανώς πέρασαν καλά είπαν να πυκνώσουν τις συναντήσεις τους.

Έτσι λοιπόν, όπως διαβάζω στην Espresso, τα δύο πιτσουνάκια διασκέδασαν μέχρι πρωίας στο "Politeia" -όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος για δεύτερη εβδομάδα- και οι πονηρές ματιές και τα γελάκια έστηναν χορό. Όλα καλά ή σχεδόν καλά μέχρι εδώ. Το θέμα είναι ότι το ...θέαμα, παρακολουθούσε από πολύ κοντά ο διευθυντής ψυχαγωγικού προγράμματος του Αντέννα, ο Γιαννάκης ο Λάτσιος. Εδώ οι απορίες μαζεύονται πολλές.


Πρώτον πόσα ποτά είχε πιεί η Θεοδωρίδου; Δεύτερον πόσα ποτά ήπιε ο Λάτσιος, τρίτον γιατί δεν παρακολουθούσε κανείς το Ρέμο και εν τέλει πόσο κολλητοί έχουν γίνει πια Κανάκης-Λάτσιος;


Όπως φαίνεται ο Λάτσιος με τον Κανάκη συνεχίζουν να κάνουν διακοπούλες παρείτσα, με τον τρίτο της παρέας γνωστό ως "Άρνι" κατά κόσμον Γρηγοράκη Αρναούτογλου να παίρνει απουσία. Φαντάζεσαι τι πλήγμα είναι αυτό για το Λάτσιο; Όχι μόνο η πρώην γυναικούλα έχει σπιτώσει το νέο αμόρε (τον Ματέο ντε), τώρα βλέπει και τη Θεοδωρίδου να νιαουρίζει με τον Κανάκη.

Σου λέει τα παιδιά χόρευαν παρέα, αντάλλασαν θανατηφόρα βλέμματα και οι αγκαλιές έδιναν και έπαιρναν όλο το βράδυ και όλοι τους έφαγαν με τα μάτια. Και σε ρωτάω εγώ, αν τους ρώταγε ο Ρέμος, ποια τραγούδια είπε εκείνο βράδυ θα ήταν κάποιος από τους τρείς σε θέση να απαντήσει; Η μήπως το "κάτι γίνεται με μας, κάτι κυλάει, κάτι γίνεται με μας ,κάτι πολυυυυ χάι.." είναι αυτό που περίμεναν να ακούσουν και δεν το άκουσαν;


Ελένη Αναστασάκη