Γέννησε η Λάσπα!

30.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Σου έχω ξαναγράψει τον πόνο μου! Τα διάσημα κορίτσια της showbiz ή θα είναι με την κοιλιά τούρλα ή θα παντρεύονται! Έτσι λοιπόν, η Κατερίνα Λάσπα και ο σύζυγος της Νεκτάριος Νικολόπουλος -που παντρεύτηκαν το Σεπτέμβριο του 2009- έγιναν σήμερα ανήμερα του Αγ. Αλεξάνδρου γονείς!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Σου έχω ξαναγράψει τον πόνο μου! Τα διάσημα κορίτσια της showbiz ή θα είναι με την κοιλιά τούρλα ή θα παντρεύονται! Έτσι λοιπόν, η Κατερίνα Λάσπα και ο σύζυγος της Νεκτάριος Νικολόπουλος -που παντρεύτηκαν το Σεπτέμβριο του 2009- έγιναν σήμερα ανήμερα του Αγ. Αλεξάνδρου γονείς!


Όπως φαίνεται σήμερα ήταν η μέρα της γνωστής παρουσιάστριας αφού μπήκε το πρωί στο μαιευτήριο "Ιασώ" για να γεννήσει, χωρίς να γνωρίζει το φύλο του παιδιού έτοιμη για τον τοκετό. Από ότι φαίνεται σου λέει(αυτό θα πει συμφωνία χαρακτήρων) τα έβαλαν κάτω με τον άντρα της και είπαν ότι καλά θα κάνουν να μην ξέρουν το φύλο του παιδιού και α το κρατήσουν σαν έκπληξη. Εξάλλου πολλοί γονείς επιλέγουν να μην ξέρουν μέχρι τελευταία στιγμή αν θα είναι αγοράκι ή κοριτσάκι το μωράκι τους. Αν τώρα σε έχουν φάει οι σκέψεις σχετικά με το πώς έφτιαξαν το παιδικό δωμάτιο , η απάντηση είναι απλή. Η Κατερίνα φρόντισε να διαμορφώσει το δωμάτιο σε ουδέτερα χρώματα έτσι ώστε όποιο και να ήταν το φύλο του παιδιού να μην υπήρχε κανένα πρόβλημα.


Η Λάσπα που λες, (που την αλήθεια μου θα την πω ήταν μια από τις πιο σέξι έγκυες της εγχώριας showbiz)σήμερα το πρωί έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο και πανύψηλο κοριτσάκι και παρέα με τον αντρούλη της το Νεκτάριο έχουν τρελαθεί από τη χαρά τους! Τα τηλεφωνήματα από φίλους και γνωστούς πέφτουν βροχή ενώ η Κατερίνα και ο Νεκτάριος δε χορταίνουν να κοιτούν το κοριτσάκι τους!


Αχ αυτά βλέπω και συγκινούμαι και αναρωτιέμαι εγώ ποτέ θα γίνω μάνα ; Προς το παρόν έχω να ευχηθώ να τους ζήσει το μωράκι!

Ελένη Αναστασάκη