Ο Μάκης "μόνοιασε" Θέμο - Χατζηνικολάου!

30.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εκεί που έκανα το ζάπινγκ μου έπεσα πάνω στην «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Και τι είδαν τα ματάκια μου; Τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Θέμο Αναστασιάδη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εκεί που έκανα το ζάπινγκ μου έπεσα πάνω στην «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Και τι είδαν τα ματάκια μου; Τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Θέμο Αναστασιάδη καλεσμένους στο ίδιο στούντιο! Έτριψα ξανά έτριψα τα σπινθηροβόλα αμυγδαλωτά ματάκια μου, μήπως αυτό που έβλεπα ήταν μία οφθαλμαπάτη, αλλά η εικόνα των δύο «άσπονδων» εχθρών παρέμενε η ίδια.

Δε λέω, Πάσχα έρχεται και το μήνυμα του Χριστού για αγάπη πρέπει να μας συντροφεύει όλους. Αλλά τέτοια ανταπόκριση από τον Θέμο και τον Χατζηνικολάου, μήτε που το περίμενα. Αλλά ας είναι καλά ο Μάκης, που ανέλαβε πρωτοβουλία, άγιες μέρες που έρχονται, να μονιάσει τους δύο φίλους του. Ας είναι καλά και η πρεμιέρα της Στάη - είχε καλεσμένο τον Γιώργο Παπανδρέου - που ανάγκα Έλλης και οι οχτροί πείθονται.

Αγκαλιάσματα και χαρές, μην περιμένεις ότι έπεσαν. Κάποιες αβρότητες έπαιξαν κυρίως από την πλευρά Χατζηνικολάου, που ήταν και περισσότερο άνετος από τον Θέμο. Ο Αναστασιάδης, πάλι, ειδικά στην αρχή ήταν πολύ νευρικός κι ευτυχώς γι αυτόν, ο Μάκης είχε «κοτσάρει» δίπλα του την Κιμ και είχε κάποιον να μιλάει. Στη συνέχεια, όμως, ένιωσε πιο άνετα, ξαναβρήκε το δικό του χιούμορ και όταν η συζήτηση ήρθε στο θέμα της απομάκρυνσης του Τριανταφυλλόπουλου από τον Alpha επί Χατζηνικολάου, λίγο έλειψε να ανάψουν τα αίματα. Αλλά ο Μάκης, ως καλός οικοδεσπότης τους ηρέμησε.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]