Άγρια κόντρα Άντζελας - Star!

30.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Βεντέτα» έχει ανοίξει ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και το Star και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο γούστο το κάνω. Κάθε βράδυ που ξεκινάει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Βεντέτα» έχει ανοίξει ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και το Star και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο γούστο το κάνω. Κάθε βράδυ που ξεκινάει το δελτίο ειδήσεων, πιάνω θέση στον καναπέ, τρώω ποπ κορν και απολαμβάνω την «ώρα του παιδιού». Αν και τις τελευταίες μέρες, η Άντζελα είναι τόσο νευριασμένη, που έχει αρχίσει τα μπινελίκια, οπότε καλό είναι εκεί στο Star την ώρα που παίζουν θέμα της, να ρίχνουν στην οθόνη το σηματάκι «Απαραίτητη η γονική συναίνεση»!

Γιατί η μαμά μου δεν με αφήνει να βλέπω την «Λαίδη» να βρίζει τόσο χυδαία, που ο νταλικέρης μπροστά της είναι... παιδί του Κατηχητικού. Κι αυτή, όμως, κοτζάμ τιτλούχα αοιδός, ολόκληρη «Λαίδη» και να αποκαλεί τους έρμους τους ρεπόρτερ «γ....» και «πουλημένους»; Δε λέω κι αυτοί σου σπάνε τα νεύρα που σου κολλάνε το ματσούκι στη μούρη και θέλουν σώνει καλά μία δήλωση σου, ενώ ξέρουν πως εσύ έχεις βάλει «εμπάργκο» στο κανάλι τους.

Μάθε, πως η Δημητρίου βλέπει μικρόφωνο του Star και αφηνιάζει. Ούτε να τους βλέπει δεν θέλει, επειδή αυτοί της κάνουν πόλεμο, ειδικά τώρα με το περιβόητο τραγούδι της «Αχ πατρίδα μου». Στην αρχή όταν τους έβλεπε, κατέβαζε τα μικρόφωνα, τώρα τους βρίζει κι αν οι Star συνεχίσουν να την ακολουθούν και να την ενοχλούν, έτσι που γυαλίζει το μάτι της, την βλέπω να τους δίνει να φάνε το μικρόφωνο. Εγώ, πάντως, εκεί στον καναπέ μου θα είμαι και θα παρακολουθώ τις εξελίξεις της κόντρας.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]