Ένα μωρό για τον Χατζηνικολάου!

10.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την πόρτα του Νίκου Χατζηνικολάου και της Κρίστυ Τσολακάκη χτύπησε ο πελαργός και περιττό να σου πω τι χαρά πήρε το ζευγάρι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την πόρτα του Νίκου Χατζηνικολάου και της Κρίστυ Τσολακάκη χτύπησε ο πελαργός (αν και το πουλί στην αρχή μπερδεύτηκε σε ποιο σπίτι να πάει. Σε αυτό που μένουν τώρα ή στην καινούργια έπαυλη που χτίζουν στην Εκάλη) και περιττό να σου πω τι χαρά πήρε το ζευγάρι από την επίσκεψη αυτή. Βλέπεις, ήθελαν από καιρό να αποκτήσουν ένα παιδί κι αυτό όπως φαίνεται ήρθε την καλύτερη στιγμή.

Όπως λέγεται, η Κρίστυ είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και τα νέα για την εγκυμοσύνη τα έμαθε σε μία δύσκολη περίοδο για το ζευγάρι. Δύο μήνες πριν, που ο Χατζηνικολάου είχε φύγει από τον Alpha κι έψαχνε που θα καταλήξει επαγγελματικά. Ωστόσο, όλα πήγαν καλά και ο παρουσιαστής όχι μόνο βρήκε νέα επαγγελματική στέγη, αλλά θα γίνει και για δεύτερη φορά πατέρας. Έχει έναν γιο, τον Παναγιώτη από τον προηγούμενο γάμο του με την Έλενα Κατρίτση.

Για την Τσολακάκη, πάλι, αυτό είναι το πρώτο παιδί. Τα νέα της εγκυμοσύνης πληροφορήθηκε στη Νέα Υόρκη και η Άννα Βίσση, κολλητή φίλη της Κρίστυ κι αυτή που έκανε το κονέ στο ζευγάρι, δηλώνοντας αμέσως υποψηφιότητα για νονά. Αν θα γίνει τελικά, είναι ακόμη άγνωστο, αφού το ζευγάρι έχει πολλές προτάσεις.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]