"Δεσποινίς ετών 39"!

30.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία νέα ενότητα έχουν βάλει στο TV Weekend στο Alter και αφορά τις ηλικίες επώνυμων ανθρώπων. Το τι γούστο κάνουν την εν λόγω ενότητα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία νέα ενότητα έχουν βάλει στο TV Weekend στο Alter και αφορά τις ηλικίες επώνυμων ανθρώπων. Το τι γούστο κάνουν την εν λόγω ενότητα Βάσια Λόη και πανελίστες αυτής, δεν μπορώ να σου πω. Αλλά και τι νεύρα τους έχουν πολλοί από τους επώνυμους, που βγαίνει το ευαίσθητο αυτό προσωπικό δεδομένο φόρα παρτίδα, επίσης δεν μπορώ να σου πω.

Τα «λαγωνικά» της Λόη δεν έχουν δει ταυτότητες, αλλά προφανώς κάνουν τους υπολογισμούς τους. Βλέπουν τα δόντια τους, τις ρυτίδες στο πρόσωπο και πάνω κάτω υπολογίζουν πόσων χρονών είναι. Δύο χρόνια πάνω δύο χρόνια κάτω, δεν έχει σημασία. Έλα, όμως, που πολλά από τα «θύματα» δεν το βλέπουν έτσι και την επόμενη μέρα βγαίνουν να διαψεύσουν την ηλικία. Εννοείται πως ταυτότητα δεν δείχνουν, διότι ο λόγος τους μετράει.

Πρώτη που διαμαρτυρήθηκε, επειδή είπαν ότι είναι 42 χρονών ήταν η Στέλλα Μπεζεντάκου, η οποία βγάζοντας κάποια καλοκαίρια και κάποιους χειμώνες, έπεσε στην τρυφερή ηλικία των 28 ετών. Η δεύτερη που είχε παράπονο ήταν η Χριστίνα Παππά, την οποία έβγαλαν 44 χρονών. Πόσο είναι, δεν είπε. Το έκανε, όμως, η Ελένη Φιλίνη, της οποίας η ηλικία ήταν πάντα ένα μυστήριο. Σύμφωνα με την εκπομπή, η ηθοποιός είναι 52 χρονών. Σύμφωνα με την ίδια, δεν έχει πατήσει ακόμη τα 40! Μάλλον, πλάκα έκανε. Εκτός κι αν το μελαχρινό παιδί - θαύμα, που είχα στην τάξη μου ήταν η Φιλίνη!