Η Σαρρή "γονάτισε" τον Ηράκλειτο!

13.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αφού τραγούδησε «Στα κρεβάτια τα ξένα» και «Τι είχαμε, τι χάσαμε πσολέω σε ξεχάσαμε» προσφέροντας κοινωνικό- πολιτισμικό έργο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αφού τραγούδησε «Στα κρεβάτια τα ξένα» και «Τι είχαμε, τι χάσαμε πσολέω σε ξεχάσαμε» προσφέροντας κοινωνικό- πολιτισμικό έργο στην ελληνική δισκογραφία, η Έφη Σαρρή είπε να αποσυρθεί για κάποια χρόνια στο σπίτι της και να το ρίξει στη μελέτη. Και δεν εννοεί το διάβασμα «Ciao», «Χάι», «Σοκ», «Very Sorry» κτλ. Αυτά είναι για άλλες και ουχί για την Έφη, που αποδείχθηκε τρελή φαν του Ηράκλειτου!

«Όλα αυτά τα χρόνια γονάτισα τον Ηράκλειτο» δήλωσε σε συνέντευξή της η αοιδός, εννοώντας απλά και μόνο ότι διάβαζε τον αρχαίο. Το διευκρινίζω γιατί είσαι πονηρός και ο νους σου πάει αλλού. Κι αφού, η Έφη τελείωσε με το γονάτισμα του Ηράκλειτου, είπε να πιάσει και τους Ινδούς φιλόσοφους. Έναν τέτοιον μελετάει τώρα.

Ωστόσο, μέσα στην τρέλα της μελέτης βρήκε τον χρόνο να ασχοληθεί με την καριέρα της. Προφανώς, ο Ινδός της ήταν πιο εύκολος και κατανοητός από τον Ηράκλειτο. Πάντως, η Σαρρή δήλωσε ότι αυτά τα χρόνια που έλειπε από τα πράγματα, δεν είχε εγκαταλείψει την δουλειά της. Τραγουδούσε και τότε, απλά δεν έκανε τις επιτυχίες του παρελθόντος. Κατάλαβες, τα παραπάνω που σου έγραψα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ