Η Βίσση πάει REX;

16.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η Δέσποινα φεύγει, η Άννα έρχεται στο REX; Ακούγεται παράξενο, όμως, οι φήμες επιμένουν και λένε πως η Βίσση είναι πολύ κοντά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η Δέσποινα φεύγει, η Άννα έρχεται στο REX; Ακούγεται παράξενο, όμως, οι φήμες επιμένουν και λένε πως η Βίσση είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει με τον Ηλία Μαροσούλη, ώστε να εμφανισθεί την επόμενη σεζόν στο REX. Εκεί, δηλαδή, που τόσα χρόνια εμφανιζόταν η Βανδή και το είχε κάνει δεύτερο σπίτι της.

Πολλοί απορούν με αυτά που κυκλοφορούν, όμως λέγεται ότι ο Μαροσούλης θέλει σαν τρελός την «απόλυτη» στο REX. Κάποιοι άλλοι, πάλι, υποστηρίζουν ότι η Βίσση έχει συμφωνήσει να επιστρέψει στον Βοτανικό, ενώ ψάχνει για συνεργάτη που μαζί θα κάνουν την μεγάλη έκπληξη του χειμώνα. Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται είναι και αυτό της Έλενας Παπαρίζου.

Πάντως, μέχρι στιγμής καμία πλευρά δεν έχει επιβεβαιώσει τα όσα κυκλοφορούν. Καλά και να θέλαμε από την Άννα να τοποθετηθεί επί του θέματος, άντε να την βρούμε στην Αμερική, που τρέχει για συναυλίες μαζί με τον Τάκη Ζαχαράτο. Το ήξερες αυτό; Βίσση και Ζαχαράτος για έναν ολόκληρο μήνα θα οργώσουν τις ΗΠΑ σε μία σειρά συναυλιών. Αμέ.