Χώρισε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ!

16.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εκεί, που όλοι στην Μ. Βρετανία περίμεναν με λαχτάρα κι αγωνία τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της καλής του Κέιτ Μίντλετον, το ζευγάρι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εκεί, που όλοι στην Μ. Βρετανία περίμεναν με λαχτάρα κι αγωνία τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της καλής του Κέιτ Μίντλετον, το ζευγάρι ξαφνικά χώρισε. Την είδηση δημοσίευσε πρώτη η εφημερίδα Sun, όμως, κανείς δεν πίστευε πως ήταν αλήθεια. Μία ακόμη φήμη, σου λένε, θα είναι από εκείνες που κάθε λίγο και λιγάκι κυκλοφορούν, όταν ένα ζευγάρι είναι ευτυχισμένο.

Φευ, όμως. Στην προκειμένη περίπτωση η είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή και οι Βρετανοί έμειναν να κλαίνε για τη νύφη - μάλαμα, που χάθηκε από τα χέρια τους. Βλέπεις, όλοι στο πρόσωπο της 25χρονης Κέιτ έβλεπαν μία νέα «Νταϊάνα», ενώ ο χαμηλών τόνων χαρακτήρας του πρίγκιπα τους έκανε να πιστεύουν πως τέτοιο ταιριαστό κι αγαπημένο πριγκιπικό ζευγάρι μήτε που έχει ξαναπεράσει από τα παλάτια όλου του κόσμου. Πόσο μάλιστα από τα δικά τους.

Έλα, όμως, που τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν και η ιστορία αγάπης των δύο νέων, που κράτησε πάνω από έξι χρόνια, τελείωσε άδοξα. Επίσημα, δεν έχει ανακοινωθεί ο λόγος του χωρισμού. Πολλοί, όμως, είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Κέιτ δεν άντεξε όλη αυτή την πίεση και κυρίως τους παπαράτσι, που την ακολουθούσαν παντού. Ούτε στην τουαλέτα δεν μπορούσε να πάει κι ας της έλεγε ο Γουίλιαμ: «Στην τουαλέτα ακόμη κι εμείς οι βασιλιάδες πάμε μόνοι μας».


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]