Το καλάμι του Τότσικα!

17.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν δεις κάποιον να... πετάει πάνω από το κεφάλι σου μη σκιαχτείς. Δεν είναι ούτε ούφο, που ξέφυγε από την Άννα Δρούζα, ούτε η Μάτζικ ντε Σπέιλ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν δεις κάποιον να... πετάει πάνω από το κεφάλι σου μη σκιαχτείς. Δεν είναι ούτε ούφο, που ξέφυγε από την Άννα Δρούζα, ούτε η Μάτζικ ντε Σπέιλ. Είναι ο Απόστολος Τότσικας, ο οποίος «στρώνει» το καινούργιο του καλάμι! Ναι, ο νεαρός ηθοποιός, που έκανε το μεγάλο μπαμ με τη συμμετοχή του στο «Μαζί σου», έχει καβαλήσει ένα καλάμι δύο μέτρα και πηγαίνει.

Κι αυτό δεν το λέω εγώ, ούτε οι κακές γλώσσες, αλλά ο μέχρι πρότινος κολλητός του και σκηνοθέτης της σειράς, Αλέξανδρος Πανταζούδης. Ο εν λόγω έστειλε επιστολή σε εβδομαδιαίο περιοδικό και με αυτή εξέφραζε το μεγάλο παράπονο που έχει από τον Απόστολο. Ο κολλητός του τον κατηγορεί ότι έχει «ψωνιστεί» από την ξαφνική επιτυχία και πως έχει κάνει πέρα τους πάντες, ακόμη και τον ίδιο, ο οποίος τον ανέδειξε σε νέο αστέρι.

Μάλιστα, ο Τότσικας δεν απαντάει ούτε στα τηλέφωνα. Έχει αποκτήσει υπεροπτικό ύφος και μάλλον την έχει δει «εγώ είμαι κι άλλος κανένας». Η συμπεριφορά αυτή συν η αχαριστία που δείχνει, έκαναν τον κολλητό του να τον «ξεμπροστιάσει» δημοσίως. Για το τι μέλλει γενέσθαι με τη φιλία τους; Μάλλον αυτή θα τελειώσει οριστικά, με το τέλος των γυρισμάτων. Είδες τι κάνουν τα καλάμια; Κλείνουν ακόμη και τις καλύτερες φιλίες!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]