Λαζόπουλος: "Ψινάκη, πάτα φρένο"!

20.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κάτι η στενή παρέα του Ηλία Ψινάκη με την Τζούλια Αλεξανδράτου, κάτι το μυστήριο που αφήνουν να πλανάται ότι και καλά αποτελούν το νέο hot
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κάτι η στενή παρέα του Ηλία Ψινάκη με την Τζούλια Αλεξανδράτου, κάτι το μυστήριο που αφήνουν να πλανάται ότι και καλά αποτελούν το νέο hot και παράξενο ζευγάρι της πόλης, κάτι η μανία του Ψινακη να είναι μέσα στην επικαιρότητα με τον ένα ή άλλο τρόπο και να υπάρχουν παντού φωτογραφίες του, έκαναν τον καλό του φίλο, Λάκη Λαζόπουλο να του χτυπήσει το καμπανάκι.

Τι καμπανάκι; Καμπάνα ολόκληρη ήταν, αφού όλα όσα του είπε από την εκπομπή του ακούστηκαν σαν ένα μεγάλο «Νταααααν»! Ο Λάκης τον προειδοποίησε να πατήσει λίγο φρένο, διότι αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς, τότε θα κλέψει πανηγυρικά από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον τίτλο του «Βασιλιά της σαχλαμάρας». Και μιας και τον θέσπισε ο ίδιος ο Λαζόπουλος, δεν το έχει σε τίποτε να τον πάρει από τον Αρναούτογλου και να τον απονείμει - με όλες τις τιμές - στον καλό του φίλο.

Εδώ που τα λέμε, ο δαιμόνιος μάνατζερ κοπιάζει για την κατάκτηση του και μόνο ως αναγνώριση της προσπάθειας του, θα πρέπει να του απονεμηθεί άμεσα. Εξάλλου, δεν είναι καλλιστεία που πρέπει να περάσει ένας χρόνος για παραδώσει το στέμμα η «Σταρ» στη διάδοχό της. Ο Λαζόπουλος, όμως, δεν έμεινε εκεί. Συνέστησε στον Ψινάκη να βρει αμέσως μάνατζερ! Ο Ηλίας προς το παρόν βρήκε τον αντικαταστάτη της Τζούλιας, όταν αυτή δεν μπορεί να βγει. Πρόκειται για τον Ανδρέα Φουστάνο. Ο μάνατζερ μπορεί να περιμένει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]