Ο Σαρμπελ δεν μιλάει σήμερα. Είναι κουρασμένος!

20.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Όλη την Ευρώπη έχει «αλωνίσει» ο Σαρμπέλ για να προωθήσει το τραγούδι του «Yassou Maria» και ήρθε ο αοιδός και ψόφησε από την κούραση.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλη την Ευρώπη έχει «αλωνίσει» ο Σαρμπέλ για να προωθήσει το τραγούδι του «Yassou Maria» και ήρθε ο αοιδός και ψόφησε από την κούραση. Επισήμως, δεν έχει διαγνωστεί η υπερκόπωση, αλλά ο ίδιος τη νιώθει, την αισθάνεται. Για να καταλάβεις, είναι τόσο κουρασμένος που δεν μπορεί να μιλήσει ούτε στους δημοσιογράφους.

Τις προάλλες, που επέστρεψε από ακόμη ένα ταξίδι του, τον περίμεναν οι δημοσιογράφοι για να τον ρωτήσουν πως πήγαν οι εμφανίσεις του, αλλά ο Σαρμπέλ δεν τους είπε κουβέντα. Ήταν ψόφιος και δεν είχε όρεξη. Πολλοί τον κατηγόρησαν ότι «καβάλησε» καλάμι, αλλά τι καταλαβαίνουν αυτοί από κούραση; Επειδή, δηλαδή, πέρυσι η Βίσση και πρόπερσι η Παπαρίζου μιλούσαν πάντα μετά την επιστροφή τους από κάθε ταξίδι, πρέπει να κάνει το ίδιο και ο Σαρμπελ;

Είπαμε, ο νεαρός αοιδός είναι ψόφιος από την κούραση κι εγώ - για να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια - ανησυχώ τα μάλα. Φαντάζεσαι να πάει στο Ελσίνκι και να πει: «Παιδιά, όχι τώρα. Δεν μπορώ να τραγουδήσω, γιατί είμαι κουρασμένος». Τι να πω. Μήπως, να καθίσει λίγο να ξεκουραστεί; Γιατί, ο γοφός - όσο κι αν έχεις μέσα σου την κίνηση - αν είσαι κουρασμένος δε λικνίζεται με τίποτε!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]