Ο Νίνο φοβάται για τη ζωή του!

23.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Φοβάμαι μην με αφήνεις μόνο. Φοβάμαι, δωσ’ μου λίγο χρόνο. Φοβάμαι κράτησε με ζωντανό». Ποιος θα το περίμενε και ειδικά ο Νίνο πως οι στίχοι αυτοί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Φοβάμαι μην με αφήνεις μόνο. Φοβάμαι, δωσ’ μου λίγο χρόνο. Φοβάμαι κράτησε με ζωντανό». Ποιος θα το περίμενε και ειδικά ο Νίνο πως οι στίχοι αυτοί θα ήταν... προφητικοί και θα ερχόταν κάποτε η μέρα που ο αοιδός θα τους τραγουδούσε απεγνωσμένος ουχί σε μία κοπέλα, αλλά σε ένα... όργανο της τάξης! Μετά το επεισόδιο στην Θεσσαλονίκη, πριν μία εβδομάδα, όπου δύο άγνωστοι πυροβόλησαν το αυτοκίνητο του Νίνο, ο νεαρός τραγουδιστής έχει τόσο πολύ φοβηθεί, που - όπως λέγεται - ζήτησε αστυνομική προστασία.

Οπότε αν τύχει και δεις το παλικάρι με κάνα αστυνομικό δίπλα του, μην τον παρεξηγήσεις, ούτε να το περάσεις για ψώνιο. Ο Νίνο είναι πραγματικά τρομοκρατημένος και φοβάται ακόμη και για την ζωή του, αφού η επίθεση που δέχτηκε ήταν μαφιόζικη. Οι «δικοί» του κουκουλοφόροι ουδεμία σχέση είχαν με τους κουκουλοφόρους της Άντζελας Δημητρίου, οι οποίοι ούτε την γνώρισαν (φορούσαν κουκούλα γι αυτό), ενώ της έκλεψαν την τσάντα.

Εδώ, η περίπτωση είναι διαφορετική και τα μάλα σοβαρή. Για να καταλάβεις, ο Νίνο φοβάται για τη ζωή του, ενώ μετά την επίθεση έχει κλειστεί στο σπίτι και δεν θέλει να βλέπει κανέναν. Κι άδικο δεν έχει, αφού «γάζωσαν» το αυτοκίνητο του με 10 σφαίρες, ενώ θα μπορούσε η ιστορία να είχε την χειρότερη εξέλιξη. Τέλος πάντων, να μην τα σκέφτομαι αυτά η «νινίτσα» και ανταριάζομαι!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]